hren

„MOŠ ČA OŠ“
I ove godine OŠ "Petra Berislavića", u suradnji s PU Splitsko-dalmatinske županije te PP Trogir kroz Sajam mogućnosti i slogan „Zajedno više možemo“, a uz potporu Grada Trogira, organizira manifestaciju čiji je cilj informiranje djece, mladih i njihovih roditelja o mogućnostima uključivanja u razne sportske, volonterske i kulturno-umjetničke udruge i organizacije na području Trogira i šire.

Osim informiranja o kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena, mladi mogu dobiti potrebne informacije vezane za buduće školovanje jer će se prezentirati i srednje škole grada Trogira te srednja škola iz Kaštela. Također, mladima će se predstaviti i vatrogasna društva, policijske postrojbe te MORH kako bi ih dodatno informirali o svom djelovanju i mogućem budućem zaposlenju.

Uz razne službe, predstavit će se sportski klubovi, škole stranih jezika, Segetske mažoretkinje, Kud Kvadrilja, Konjički klub, udruga TOMS i mnogi drugi. 

Sajam mogućnosti "Moš ča oš" održat će se u petak, 28. rujna na trogirskoj rivi s početkom u 10 sati. 

Iznenađenje će ove godine biti simulator letenja migova koji će učenici i građani Trogira moći isprobati i bar na kratko osjetiti što znači biti pilot ratnog zrakoplovstva, a kao posebno iznenađenje za sve građane bit će nastup Akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva "Krila Oluje" kojeg očekujemo oko 11.30 sati.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij