hren

U organizaciji Fotokluba Split, u subotu 15. rujna 2018. održat će se fotografsko natjecanje Split fotomaraton 2018., a start natjecanja će biti u 11 h na Prokurativama  ispred kavane Bellevue.

Natjecanje je zamišljeno tako da unutar određenog vremenskog perioda natjecatelji  moraju  fotografirati  određen broj fotografija prema zadanim temama i fotografije moraju biti snimljene redoslijedom kojim su zadane.

Na Split fotomaratonu mogu sudjelovati svi, profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a uvedena je i kategorija za natjecatelje do 18 godina.

Za sve zainteresirane, organizatori će još jednom i to u četvrtak, 13. rujna 2018. u 19 h, u Fotoklubu Split (Marmontova 5)  predstaviti i objasniti pravila natjecanja  i biti vam na raspolaganju za sva pitanja.

Prijave traju do 14.rujna.2018. Kotizacija za sudjelovanje iznosi  50 kn za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kn. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, ali tada kotizacija za sve  iznosi 80 kn. 

Prijavu (Ime i prezime, adresu,godinu rođenja,broj mobitela te dokaz o uplati kotizacije) šaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kotizaciju možete uplatiti osobno u Fotoklubu Split, (Marmontova 5) ili putem internet bankarstva ili opće uplatnice na žiro račun HR0623300031100132273 (Poziv na broj primatelja upisati vaš OIB) s naznakom Kotizacija za Split fotomaraton 2018. (Primatelj: Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split).

Pravila natjecanja možete pročitati na ovom linku: https://goo.gl/pFySwP ,  a nagradni fond na ovom https://goo.gl/ioU2fH


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij