hren

KREĆU PRIJAVE NA 2. MARJANSKU BICIKLIJADU
Klub mladih Split i Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, uz podršku Splitsko-dalmatinske županije, pozivaju vas da se povodom Međunarodnog dana mladih pridružite drugoj po redu humanitarnoj biciklijadi za pomoć korisnicima/cama COO Juraj Bonači, 11. kolovoza ove godine.

Gdje je START?

Ruta će započeti u 18.30 h na sjevernim Marjanskim vratima i nastavit će se Šetalištem Marina Tartaglie do Instituta (rampe), zatim će se nastaviti Marangunićevim šetalištem i Marjanskim putem do vrha Marjana. Ruta završava spustom Marijanskim putem do rampe (prema Varošu). 

Prošlogodišnja  bicklijada je okupila gotovo stotinu humanitaraca na biciklima, a ove godine se očekujemo i još veći odaziv. Stoga vas organizatori ovim putem pozivaju da se priključite akciji i pomognete opremanje senzorne sobe za COO Juraj Bonači, vrijedne 130.000 kn.

Što je senzorna soba?

Senzorna soba je posebno opremljena soba koja se koristi u terapiji djece s raznim teškoćama (poput poremećaja iz spektra autizma, poremećaja senzorne integracije, agresivnosti, poboljšava koncentraciju, potiče na učenje, unaprijeđuje komunikacijske vještine, poboljšava samokontrolu…) Od svih vrsta senzornih soba, najpoznatije senzorna soba je Snoezelen.

Kako VI možete pridonijeti projektu?

Sudjelovanje na biciklijadi je BESPLATNO, a budući da je biciklijada humanitarnog karaktera, pozivamo sve sudionike da DONIRAJU novčana sredstva prema vlastitim financijskim mogućnostima, uplatom donacija na posebni humanitarni račun ili u škrabice na dan biciklijade (IBAN: HR1924020061500064431).

Gdje se prijaviti?

PRIJAVE na linku - https://goo.gl/forms/l92s3kI4mitBtVqi1 ili na štandu koji će biti na startu, prije samog početka utrke.

LINK događaja na Facebooku - https://www.facebook.com/events/2127757014149184/


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij