hren

Policija je u splitskoj zračnoj luci uhitila britanskog državljanina osumnjičenog za jučerašnje ubojstvo sunarodnjaka ispred noćnog kluba na Zrću, izvijestio je ministar unutarnjih poslova Davor Boživnović.

Identificirali smo osobu koju se dovodi u sumnju da je počinila ubojstvo na Zrću. Informacija je razaslana u cijeli sustav, svim policijskim postajama, i jutros je osoba uhićena u zračnoj luci u Splitu, rekao je ministar Davor Božinović. Dodao je da je osumnjičeni državljanin Velike Britanije.

"25-godišnjak je uhićen prilikom izlazne granične kontrole u pokušaju napuštanja RH. Tijekom dana bit će prepraćen na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Novalja. Kriminalističko istraživanje, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom nastavlja se radi utvrđivanja drugih sudionika  i svih ostalih okolnosti događaja", priopćio je MUP.

Ispred noćnog kluba na plaži Zrće na otoku Pagu u srijedu rano ujutro došlo je do sukoba više stranih državljana od kojih je jedan ubijen, 26-godišnji državljanin Velike Britanije, a još su dva ozlijeđena, jedan lakše, drugi teže.

Izvor: HRT


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij