hren

U povodu mjeseca obitelji u Solinu će se u Doma kulture Zvonimir održati dva predavanja u sklopu programa kojeg Grad Solin i koordinacijski odbor Grad Solin prijatelj djece provode kroz niz radionica, predavanja i događanja za djecu i roditelje.

U utorak, 22. svibnja s početkom u 19 sati u Galeriji Doma kulture Zvonimir predavanje će održati Ana Viđak, mag. logoped, pod nazivom „Jezično govorne teškoće predškolske djece“. Jedna od najčešćih poteškoća djece predškolske i školske dobi te najučestaliji govorni poremećaj u općoj populaciji djece i najčešći razlog zbog kojeg roditelji traže stručnu pomoć logopeda jest nepravilan izgovor glasova. Također, može se reći da gotovo nema govorno-jezičnog poremećaja koji nije popraćen i poremećajem izgovora (bilo da se radi o poremećaju izgovora glasova ili nesigurnoj riječi).

U srijedu, 23. svibnja s početkom u 19 sati u Galeriji Doma kulture Zvonimir predavanje o mladenačkoj ovisnosti održati će Željko Ključević, dr.med. spec. psihijatrije, voditelj Službe za mentalno zdravlje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij