hren

NAGRADNI FOND IZNIMNO JE BOGAT, A GLAVNA NAGRADA LUTRIJE JE SEDAM DANA ALL-INCLUSIVE ODMORA NA KARPISKOM OTOKU MARTINIQUEU
Od 3. do 6. svibnja na području grada Trogira i otoka Čiova održat će se prvi Trogir Outdoor festival. U četiri dana bogatog programa odvijat će se čitav niz aktivnosti - od prezentacija sportova, sportskih škola, predavanja, utrka pa do koncerata. Trogir Outdoor Festival nastavlja se na već poznato biciklističko natjecanje „2 islands on 2 wheels“ koje iz godine u godinu privlači sve više ljudi. S obzirom na ogroman potencijal trogirskog područja u kontekstu sportsko-rekreacijskog turizma, s naglaskom na adrenalinske aktivnosti, bilo je logično osmisliti i ponuditi jedan ovakav događaj. Ključni noviteti ove godine su trail utrka, utrka u kajacima i Sajam zdrave prehrane.

-Ugledali smo se na druge gradove i regije koji odavno organiziraju jako popularne trail utrke. Bilo bi šteta da Trogir pored divne prirode otoka Čiova nema takvo nešto i zato smo se odlučili na ovaj iskorak. Mislim da će svi sudionici uživati u vožnji i utrci preko Čiova, što u samim stazama što u prekrasnom pogledu na kaštelanski zaljev s jedne i na otoke s druge strane. Cilj je da osvijestimo kod rekreativaca kakav potencijal imamo i da nam dolaze cijele godine – rekao je dogradonačelnik Viktor Novak koji stoji iza cijele ideje.

Od događanja je posebno izdvojio Sajam zdrave prehrane koji će se sva četiri dana trajanja Festivala, od četvrtka do nedjelje, odvijati na trogirskoj rivi. Sport i zdrava hrana idu neodvojivo jedno s drugim, a na Rivi će 13 malih proizvođača ponuditi svoje proizvode. Osim toga, Riva će ugostiti i prezentaciju sata joge, juda za djecu, kick boxinga i MMA, košarke za djecu, ženske odbojke, muškog rukometa, karatea, zumbe, mala škola jedrenja… Bit će tu i tečaj samoobrane, ali i gastro prezentacija bezglutenske prehrane.

-Vjerujem da će bogat program privući jako puno zainteresiranih, kako naših domaćih tako i gostiju. Ovo je nakon nedavno održanog Tour of Croatia, svojevrstan uvod u turističku sezonu u kojoj želimo ponuditi više od mora, sunca i restorana. Vjerujem da će ovo postati jedna lijepa trogirska tradicija – dodao je dogradonačelnik Novak.

Osim zaista bogatog programa, sudionike, a sudjelovati u raznim natjecanjima mogu i odrasli i djeca, privući će bogat nagradni fond. Naime, osim nagrada za pobjednike utrka, glavna nagrada lutrije za sve sudionike je tjedan dana odmora na karipskom otoku Martiniqueu! Tu je i trodnevno skijanje u Austriji i još puno toga. Vrijedi doći i sudjelovati!

Kompletan program događanja pogledajte OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij