hren

ONLINE SAJAM
Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednje europskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve

Ako se želite zaposliti van Hrvatske, a Irska vam nije dovoljno zanimljiva, možda željeni posao pronađete u Finskoj. Industry Finland je online sajam na kojem se nude poslovi iz ICT sektora (informacijske i komunikacijske tehnologije), a posebno se traže programeri, koderi, web developeri, IoT stručnjaci i stručnjaci za Big Data rješenja.

Finska industrija se stalno širi i raste, osobito u automobilskom i pomorskom sektoru te strojarstvu gdje informacijske i komunikacijske tehnologije imaju ključnu ulogu u digitalizaciji i razvoju industrije te kao pružatelji usluga. Ukoliko vas zanima metalna, građevinska ili ICT industrija, dobra je vijest da se preko interneta možete prijaviti za posao.


Upoznajte osječku agenciju COBE

Osim toga, metalna industrija traži djelatnike koji će se baviti poslovima zavarivanja i upravljanja automatiziranim CNC (Computer numerical control) i raznim drugim strojevima. Građevinska nudi poslove za građevinske radnike svih vrsta i njihove nadglednike.


Upoznajte izume mladog inovatora Ivana Kožara

Nakon što se pridružite događaju, registrirate, pošaljite prijavu i razgovarate s savjetnicima i poslodavcima EURES-a, preostaje vam samo da odradite intervju sa željenim poslodavcem.

Osim potencijalnim zaposlenicima, događaj je namijenjen i poslodavcima u Finskoj kojima je ovo prilika za potragu za stručnjacima iz cijele Europe. Imat će priliku susresti velik broj ljudi u potrazi za poslom koji su motivirani i imaju odgovarajuće kvalifikacije i iskustvo.


Genijalci iza studentske aplikacije UNIspoT

Više o ponudi poslova možete saznati na online događaju koji će se održati u četvrtak, 12. travnja od 10 do 15 sati po srednjeeuropskom vremenu, a sudjelovanje je besplatno za sve. Ostale sajmove u organizaciji European Job Days možete pronaći ovdje, a ponudu poslova u ostalim zemljama ovdje.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij