hren

"Želim da ova Vlada zagrabi u isti bunar u kojem je našla 500 milijuna USD za kupnju borbenih zrakoplova i napuni fond za rijetke lijekove s barem 10 posto tog iznosa", poručuje Saša Pavlić. Frustriran činjenicom da ima za avione, a da je u fondu za rijetke bolesti tek 20 tisuća kuna, odlučio je nositi križ od Rijeke do Zagreba.

"Odlučio sam napraviti križ koji nosim u Zagreb dragim vođama ovog naroda, nosim ga za svu onu djecu i roditelje koji slušaju da nema novca za liječenje, a za 3 milijarde kn za avione ima", kaže Saša koji je na Veliku subotu krenuo pješice, starom cestom prema Zagrebu.

Putem ga dočekuju ljudi, daju mu hranu i smještaj, neki čak i novac. Saša, kojemu je želja i poruka "da se više nikada ne dogodi da neko dijete u Hrvatskoj nema lijeka za svoju bolest" - stigao je do Skrada.

Na svome putu Saša objavljuje postove na Twitteru. "Smrznuo sam se, forma mi je nikakva, ali bar ću pokušati i tog dana kada dođem na vaganje duše kad me budu pitali što si učinio kad su se kupovali avioni umjesto lijekova, moći ću reći barem sam pokušao".

Izvor: HRT.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij