hren

Turizam vjenčanja postaje jedna od jačih turističkih grana. Onaj engleski - Bridelux Atelier, koji se održao u samom središtu Londona, predstavio je luksuzne destinacije na kojima se mogu izmijeniti bračni zavjeti, organizirati kongresi ili provesti nezaboravno ljetovanje. U nizu ponuda iz cijelog svijeta, prekrasnim lokacijama posebno se istaknula Hrvatska koja je oduševila posjetitelje sajma iz cijele Velike Britanije.

Hrvatske ljepote predstavili su otoci Brač i Hvar. Svjetski poznata hvarska plaža Carpe Diem predstavila je vjenčanje iz snova tik uz more, a brački restoran Vusio hotela Kaštil posjetitelje je osvojio jedinstvenim smještajem uz more ali i bogatom gastronomskom ponudom. Riblje i mesne delicije, tradicionalne i moderne slastice te izbor vrhunskih domaćih vina zadovoljit će ukus svih gostiju. Za savršen doživljaj pobrinut će se produkcija svjetla i zvuka koja će pretvoriti svaki događaj u nezaboravnu uspomenu.

Reakcije posjetitelja na hrvatsku ponudu bile su vrlo pozitivne. Hrvatski predstavnici odgovarali su na upite zainteresiranih posjetitelja koje je posebno osvojio Zlatni rat u neposrednoj blizini hotela Kaštil i prekrasna je lokacija za vjenčanje. Hrvatska je na Brideluxu predstavila tek djelić svojih ljepota, ali vjerujemo kako će brojni mladenci iz Velike Britanije upravo u našoj zemlji uploviti u bračnu luku.

Foto: Stuart Wood


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij