hren

NAKON SASTANKA U VLADI
Ramljak je iznerviran konstantnim napadima i pritiscima iz Vlade odlučio ponuditi ostavku.

Cijelu večer trajali su razgovori u Vladi između premijera Andreja Plenkovića i njegovog najužeg tima s predstavnicima vjerovnika Agrokora i Antom Ramljakom, povjerenikom Vlade u Agrokoru. 

Prema informacijama s kojima raspolažemo, Vladin povjerenik Ante Ramljak odlučio je, iznerviran konstantnim napadima i pritiscima, ponuditi ostavku.

Kasnije je Ramljak za Večernji list potvrdio da je podnio - neopozivu ostavku. Očekuje se da ujutro iz Agrokora i službeno obavijesti javnost. 

Njegovom odlasku usprotivio su dio predstavnika vjerovnika, koji zahtjeve za odlaskom Ante Ramljaka drže politikanstvom. Upozoravaju da je očuvanje procesa Agrokora i dovođenja do njegovog kraja ključan posao koji se mora odraditi. Jedan dio vjerovnika napominje kako oni plaćaju, kako samog Ramljaka, tako i savjetnike, i da Vlada nema ništa s tim. A samim time ne može ni snositi bilo kakvu političku odgovornost za angažiranje Ramljakove bivše firme.

Sve ćete doznati sutra, izjavila je u utorak potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić novinarima ispred Banskih dvora. Dalić je zgradu Vlade napustila oko 21.50 sati.

Ramljak je Banske dvore napustio oko 21,20 sati, a prema neslužbenim informacijama, formalna odluka o Ramljakovoj ostavci očekuje se sutra.

Izvor: Vecernji.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij