hren
 

Pročitajte koga je sve imenovao župan Blaženko Boban

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban nastavlja s imenovanjima u upravnim vijećima županijskih tvrtki s kojima je počeo krajem prošle godine. Očekivano, njima će i dalje upravljati koalicijski partneri, HDZ i HGS.

HDZ-ov dr. Ivan Nasić ostaje predsjednik Upravnog vijeća Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, a dr. Damir Mendeš ostaje član, dok je za drugog člana vijeća umjesto dr. Zdeslava Benzona imenovan dr. Ante Vučemilović.

Dr. Zdravko Perko, predstojnik Klinike za kirurgiju KBC-a Split, novi je predsjednik Upravnog vijeća Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije. Dosadašnji predsjednik Mario Žaja imenovan je za člana kao i Dunja Matković, kćer Kerumove sestre Nevenke. Ona je, osim toga, imenovana i u Upravno vijeće Doma za starije i nemoćne osobe Lovret gdje su još i dr. Jure Krstulović i Vjera Mornar.

Antun Vučica, Ivan Glavota i Jure Gurdulić imenovani su članovima Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe Split, viškim Domom za starije i nemoćne iduće četiri godine upravljat će dr. Niko Tomić, Nediljko Šimunović i Ana Roki, dok će u Domu za starije i nemoćne osobe Makarska na čelu Upravnog vijeća ostati Mate Kutleša, a Marija Matusinović i Željko Primorac su članovi. U upravna vijeća Domova za starije i nemoćne imenovani su i predstavnici korisnika. Za Split to je Luca Cetinić, za Vis Stjepan Vidović, za Makarsku Tomo Šašek, a za Dom Lovret Nediljka Milišić.

HDZ-ov Mirko Klarić ostaje predsjednik Upravnog vijeća Javne ustanove Zavod za prostorno uređenje Splitsko-dalmatinske županije, a uz njega će Zavodom upravljati i muž Kerumove sestre Petroslav Sapunar, Kerumov kandidat za dogradonačelnika Splita Davor Grčić i HDZ-ov Branislav Škeva.

Ivo Sorić novi je predsjednik Upravnog vijeća Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Splitsko-dalmatinske županije 'More i krš'. Na toj je dužnosti zamijenio Tomislava Šituma. Imenovani su i novi članovi: Josip Jakšić, Ivan Carević i Antonio Šimleša.

Prof.dr.sc. Mladen Boban predsjednik je Upravnog vijeća Poliklinike za rehabilitaciju osoba sa smetnjama u razvoju, a članovi su Marko Kovačević i Barbara Govorčin Knezović.

Iduće četiri godine u Upravnom vijeću Muzeja hvarske baštine bit će: Tarita Radonić, Tomislav Alaupović i Prošperina Jeličić.

Izvor: Dalmatinskiportal.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij