hren
 

Nikako ga nova uprava ne vidi niti na jednoj direktorskoj ili blizu upravljačkih funkcija

Drago Davidović više nije direktor Vodovoda i kanalizacije, Skupština ove gradske firme ga je u petak jednoglasno razriješila s funkcije. S obzirom na to da je imao  menadžerski ugovor, treba mu se ponuditi radno mjesto u skladu sa stručnom spremom. Ako ne prihvati, ima pravo na određenu otpremninu, o čemu će se još razgovarati.

Prema dostupnim informacijama, otpremnina iznosi oko 160 tisuća kuna, a hoće li se zaista i realizirati, ponovimo, ostaje za vidjeti.

Kako doznajemo, nudi mu se mjesto referenta, a nikako ga nova uprava ne vidi niti na jednoj direktorskoj ili blizu upravljačkih funkcija.
Mutna voda je, podsjetimo, presudila Davidoviću.

Novi direktor Tomislav Šuta stupa na dužnost od 19. ožujka, do kada mu traje otkazni rok čelnika u prethodnoj firmi, Centru za gospodarenje otpadom Lećevica. Do tada je imenovan privremeni upravitelj Joško Čelan, tehnički direktor u Vodovodu i kanalizaciji.

Šuta će, dodajmo, imati bitno drukčiji ugovor od onoga koji je imao Davidović, svakako povoljniji za porezne obveznike. Ova gradska vlast, inače, ide prema ujednačavanju ugovora vodećim ljudima gradskih firmi. Osim toga, planiraju i izjednačavanje uvjeta rada zaposlenika. To ne znači jednaka plaća svima, naravno, nego da oni s istom stručnom spremom koji rade isti posao imaju iste uvjete rada, odnosno ujednačenu plaću. 

Izvor: Dalmatinskiportal.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij