hren
 

U srijedu, 10. siječnja 2018. godine, od 09:00 sati započet će radovi rekonstrukcije državne ceste D8 denivelacijom raskrižja državne ceste D8 i Ulice Antuna Gustava Matoša (županijske ceste Ž6270) u gradu Solinu. Za vrijeme radova zatvorit će se za sav promet istočni i zapadni spoj Ulice Antuna Gustava Matoša (županijske ceste Ž6270) na Jadransku magistralu (državnu cestu D8), te će stoga linije 1, 5, 5A, 10, 16, 22 i 32 djelomično izmijeniti trasu na sljedeći način:

Iz smjera Solina linije 1, 5 (stara 5A), 16 i 22 od „ŠIRINE“ neće prometovati preko Splitske ulice (Meterize), te Matoševom (ispred TOMMY-a), nego će od „ŠIRINE“ prometovati na državnu cestu D8 (neće biti autobusnog stajališta od „ŠIRINE“ do Smokovika).
Linija broj 5 će prometovati istom trasom kao i linija broj 5A preko centra Solina u oba smjera, s tim da se ukida naziv linije 5A, te ostaje samo linija broj 5.

Linija broj 10 će u smjeru prema Japirku, od Smokovika prometovati na kružni tok s kojeg izlazi na prvom izlazu prema Klisu, s brze ceste Solin-Klis izlazi preko Dračevca pa ispod brze ceste do Matoševe ulice kojom prometuje do Hektorovićeve, spuštanje do Ulice Marka Marulića kojom prometuje do Ulice Put Mira prema Japirku.

Linija broj 32 će u smjeru prema Kučinama od Smokovika prometovati na kružni tok s kojeg izlazi na prvom izlazu prema Klisu, s brze ceste Solin-Klis izlazi preko Dračevca pa ispod brze ceste do Matoševe ulice kojom nastavlja starom trasom do Kučina.

LINIJE BROJ 10 I 32 U SMJERU PREMA SPLITU NE MIJENJAJU TRASU (klikni za veću sliku)

Izvor: Solin.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul