hren
 

Hrvatski vezni nogometaš Ivan Rakitić rekao je u utorak kako će Barcelona tražiti pobjedu u subotu protiv Real Madrida koristeći pozitivnu seriju u kojoj se nalazi njegov klub.

"Nalazimo se u pozitivnoj seriji i tako želimo nastaviti. Bitno je da odemo u Madridu i odigramo našu igru bez da mijenjamo ideju. Unatoč svom poštovanju prema Real Madridu, koje uvijek imamo, ne smijemo mijenjati način igre", rekao je 29-godišnji Rakitić u razgovoru za Barceloninu klupsku televiziju.

"Možemo pobijediti ali i izgubiti ondje, međutim siguran sam da će nas naši treneri dobro pripremiti za tu utakmicu, u to sam uvjeren sto posto", izjavio je Rakitić.Od kada je ljetos klupu Barcelone preuzeo Ernesto Valverde hrvatski igrač je sudjelovao u 25 utakmica. Propustio je tek kup susret protiv trećeligaša Real Murcije kada mu je Valverde dao odmor. Barcelona je neporažena u dosadašnjih 16 prvenstvenih utakmica. Ima trianest pobjeda i dva neriješena rezultata.

 "U jednoj smo pozitivnoj seriji te se nadamo da ona neće sada stati", istaknuo je 29-godišnji igrač. "Ovo je utakmica koja nam može puno značiti. Želim pobjedu. Uspijem li opet zabiti gol još bolje no bit ću sretan ako pobijedimo. Ili da Leo Messi zabije u 95. minuti.

Barcelona je u posljednja dva derbija igrana u Madridu pobijedila s 3-2 u travnju 2017. te sa 4-0 u studenom 2016. godine."Da bar bude 4-0 za nas, no bit će dobro pobijedimo li i s 1-0", zaključio je Rakitić.

Barcelona je vodeća momčad prvenstva s 11 bodova više od četvrtoplasiranog Real Madrida koji ima utakmicu manje.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul