hren
 

POMOĆ KROZ UREĐENJE ODJELA ZA DJEČJU INFEKTOLOGIJU.
Završen je projekt sanacije sanitarnog čvora Odjela za dječju infektologiju KBC-a Split proizašao iz suradnje tvrtki „Ribola“ i „Henkel deterdženti“. Ovaj projekt nastavak je zajedničkog projekta iz 2016. godine kada su opremljene sobe za boravak djece na Odjelu dječje infektologije. Tada je obojena kompletna dječja jedinica, nabavljen namještaj i sjedalice za djecu te su postavljene četiri vrhunske „relax“ sjedalice za roditelje.

Kroz projekt sanacije sanitarnog čvora uređen je kompletan sanitarni čvor uz sobe namijenjene boravku djece i roditelja, a radovi ukupne investicijske vrijednosti od 50.000 kuna obuhvaćali su: demontažu postojeće opreme, građevinske, vodoinstalaterske, keramičke i ličilačke radove, te nabavu i montažu nove specijalizirane opreme.

Svečanom zaključenju provedenog projekta prisustvovali su Petra Bonacin Matković iz marketinga trgovačkog lanca “Ribola”, Roko Šimunić iz tvrtke „Henkel Croatia“, dok su u ime KBC-a bili nazočni prof. dr. sc. Boris Lukšić, predstojnik Klinike za infektologiju, prof. dr. sc. Ivo Ivić, pročelnik Odsjeka za dječju infektologiju te dr.med. Mirela Pavičić-Ivelja, liječnica na Klinici za infektologiju.

Ovom prilikom, prof dr. sc. Boris Lukšić je izjavio: Zahvaljujemo tvrtkama Ribola i Henkel na hvale vrijednoj donaciji i podršci. Ovim radovima kompletirano je uređenje dječjeg Odjela Klinike za infektologiju. Suradnja koja je započela 2016. godine uvelike je poboljšala uvjete boravka našim najmlađim bolesnicima i njihovim roditeljima.

Tvrtke Ribola i Henkel sa zadovoljstvom su i u 2017. godini nastavile suradnju za KBC Split, a sve s ciljem poboljšanja uvjeta boravka djece i roditelja na Klinici za infektivne bolesti.
„Jako smo ponosni što smo nastavili ovako prekrasan projekt koji za cilj ima olakšati boravak u najtežim trenucima. Sretni smo s već sada tradicionalnom suradnjom naših tvrtki, a najviše smo zahvalni svim našim kupcima koji nas podržavaju i zbog kojih smo uspjeli realizirati ovaj projekt i dalje punim srcem pomagati Odjelu dječje infektologije KBC-a Split. Sigurni smo da ćemo nastaviti sa sličnim projektima i u 2018.godini“, izjavili su predstavnici tvrtki Ribola i Henkel deterdženti.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij