hren
 

Danas je u dvorani Splitsko-dalmatinske županije, župan Blaženko Boban upriličio primanje za dobitnike priznanja na Danima hrvatskog turizma održanima u Malom Lošinju.

„Čestitam svima nagrađenima, te zahvaljujem na promociji naše županije i njenog turizma. Naša županija je uvjerljivo druga u turističkoj sezoni po broju gostiju, ali, možemo se pohvaliti kako je prva u podsezoni prema podacima za listopad.

Posebno me veseli što se naša Dalmatinska zagora našla među tri finalista u kategoriji najuspješnije destinacije ruralnog turizma. Veseli me i što na otocima idemo velikim koracima naprijed“, kazao je župan Boban, koji je posebne čestitke uputio Anti Mrvici na priznanju za iznimni doprinos u turizmu -  godišnju nagradu „Antun Štifanić“.

Nazočnima su se obratili, te čestitali na uspjehu Joško Stella, direktor Turističke zajednice SDŽ i Stipe Čogelja pročelnik Upravnog odjela za turizam i pomorstvo, a od nagrađenih Alijana Vukšić, Ante Mrvica te Vjera Matulić dobitnica nagrade za najboljeg privatnog iznajmljivača. Svi oni složili su se kako se samo zajedničkim snagama mogu postići ovakvi vrhunski rezultati u turizmu.

Izvor: Dalmacija.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij