OBNOVITE OBJEKTE OD TEMELJA DO KROVA
21. Međunarodni sajam SASO 2017, održat će se od 25. do 29. listopada 2017. godine u splitskoj Spaladium areni. Ovogodišnji sajam SASO, koji se u Splitu održava po 21. put, obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova: 
21. Međunarodni sajam graditeljstva
21. Međunarodni sajam drvne industrije
21. Međunarodni sajam metalne industrije
21. Međunarodni sajam alata, strojeva i opreme
18. Međunarodni sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva
17. Međunarodni sajam elektronike, energetike i telekomunikacija
14. Međunarodni sajam namještaja – FURNITURA
9. Međunarodni sajam ekologije – SEKO
2 Međunarodni sajam komunalne opreme
Međunarodni sajam bazena i bazenske opreme
Međunarodni sajam kamena
 
Sajam SASO će ove godine ujedno biti centralno mjesto održavanja važnih stručnih programa – 14. Dan arhitekata, 12. Energetski summit, 10. Dan građevinara, Konferenciju za stanoupravitelje gdje će biti govora o  energetskoj obnovi višestambenih zgrada, ugradnji liftova uz europske fondove, brojna savjetovanja i radionica za obrtnike, poslovne posjetitelje i građane. 
 
Veliki interes ove godine na sajmu SASO vlada za Sajam bazena i bazenske opreme, koji uključuje i uređenje okoliša. Podizanje konkurentnosti i širenje ponude turističkih proizvoda, postala je nužnost kako bi se mali iznajmljivači i hoteli izdignuli iznad prosječnih apartmana, hotela i kuća za odmor srednje kategorije te privukli goste kakve bi svaki turistički djelatnik poželio - one dobre platežne moći. Stoga ne čudi da među izlagačima i zainteresiranom javnošću vlada veliki interes za ovaj sajam.
 
„Kao tradicionalno najznačajniji gospodarski skup u regiji, Sajam SASO 2017 okuplja vodeće tvrtke iz graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, elektrotehnike i energetike. Održava se neposredno nakon uspješne turističke sezone, kada su ostvareni prihodi od turizma i kada se planiraju renovacije objekata i ulaganja u sljedeću turističku sezonu. S tim u vezi, ideja vodilja sajma SASO 2017 jest obnova objekata od temelja do krova, budući da tematikom i izlagačima pokriva sva područja obnove. Posjetitejli će moći sudjelovati i u svakodnevnim besplatnim radionicama, kao i u svakodnevnom nagradnom natječaju  koju priređujemo u suradnji sa tvrtkom Mapei! „ – istaknula je direktorica tvrtke Sajam Split, organizatora sajma SASO, Sanja Vuković Veić.
Sajam SASO 2017 kumulira novi poslovni potencijal, a ujedno predstavlja i mogućnost sudjelovanja brojnih izlagača u profesionalnoj medijskoj kampanji. Uz to, SASO je mjesto sklapanja novih poslova i prostor gdje struka susreće gospodarstvo te prilika susreta gospodarstvenika s donositeljima poslovnih odluka koje se odnose na ciljane skupine i prodajne kanale. 
 
SASO 2017 je i izvrsna prilika za unaprjeđenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima i pronalazak drugih kroz ugovaranje novih poslova. U prilog značaju Sajma SASO idu podaci da 75% posjetitelja ima moć odlučivanja te da dosadašnja vrijednost izložbenih eksponata iznosi više od pola milijarde eura.
SASO se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske,  Ministarstva gospodarstva, Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja,  Županije splitsko – dalmatinske i Grada Splita.
 

KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada