hren
 

Eko piknik i mirni prosvjed će se održati ove nedjelje (15. listopada 2017.) s početkom u 11 sati i to na obali Cetine u Hrvacama, u Panju kod starog mosta

Građanske inicijative Ne daj se Cetino i Javno je dobro, uz pomoć bronjih pojedinaca, ove nedjelje (15. listopada 2017.) s početkom u 11 sati organiziraju eko piknik i to na obali Cetine u Hrvacama, u Panju kod starog mosta.

“Kontra sili, kontra mraku” ističu organizatori koji kažu da će za vrijeme piknika biti organiziran mirni eko prosvjed ZA Cetinu, a kontra planirane termoelektrane. Pozivaju građane, prirodnjake, planinare, bicikliste, bajkere, penjače, paraglajdere, konjanike… i sve ostale da im se pridruže na druženju koje ima za cilj zaštiti Cetinu.

“Dragi svi kojima Cetina kola u venama i u srcu, koji će doći reći časno NE moćnom kapitalu. Povedite na ovo druženje svoju djecu, bake, djedova, rođake, kućne ljubimce… jer prosvjed je miran.

Cetina je naša pitka voda, to je naš dom, naša kuća. Pokažite da nas ima i da nam je stalo sačuvati našu lipoticu Cetinu” – poručuju organizatori nedjeljnog piknika na Cetini.

Organizatori na kraju mole sve posjetitelje eko piknika da svoje pse drže na uzici i da pokupe svaki komadić smeća nakon završetka događaja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij