hren
 

U organizaciji Fotokluba Split, u subotu, 16. rujna održat će se Split fotomaraton 2017., a start natjecanja će biti u 11 sati na Prokurativama  ispred kavane Bellevue.

Natjecanje je zamišljeno tako da unutar određenog vremenskog perioda natjecatelji  moraju  fotografirati  određen broj fotografija prema zadanim temama te fotografije moraju biti snimljene redoslijedom kojim su zadane.

Na Split fotomaratonu mogu sudjelovati svi, profesionalni i amaterski fotografi iz Hrvatske i inozemstva, a uvedena je i kategorija za natjecatelje do 18 godina.

Partner ovogodišnjeg Split fotomaratona je udruga Naš Hajduk, a jedina tema koja je poznata prije samog natjecanja zove se „Za sva vrimena!“.  Pobjednik te teme kao nagradu dobit će dres Hajduka s potpisima svih prvotimaca Hajduka, a ukupni pobjednik fotomaratona loptu s potpisima svih prvotimaca. Popis svi nagrada i pravila natjecanja možete pogledati na službenoj Facebook stranici www.facebook.com/Split.fotomaraton2

Prijave traju do 15.rujna. Kotizacija za sudjelovanje iznosi  50 kn za članove Fotokluba Split, a za ostale 70 kn. Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a ako ostane mjesta prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, ali tada kotizacija za sve  iznosi 80 kn.  Za sve natjecatelje koji se prijave do 11. rujna osigurana je i natjecateljska majica u željenoj veličini.

Prijavu (Ime i prezime, adresu,godinu rođenja,broj mobitela, veličinu majice, te dokaz o uplati kotizacije) šaljete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kotizaciju možete uplatiti osobno  u Fotoklubu Split, (Marmontova 5) ili putem Internet bankarstva ili opće uplatnice na žiro račun HR0623300031100132273 s naznakom Kotizacija za Split fotomaraton 2017. (Primatelj: Fotoklub Split, Marmontova 5, 21000 Split).


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij