hren
 

U ZGRADI NEMA NIKOGA
Potpuna nebriga o državnoj imovini u Ministarstvu branitelja. Tako bi se u jednoj rečenici moglo opisati ono što je branitelj Ivica Ivić (stvarni podaci poznati redakciji) snimio u područnom odjelu Ministarstva branitelja u Sisku

Bio je tamo, kaže, u dva navrata kako bi obavio nešto za prijatelja, također branitelja. Prvo što je zatekao 26. srpnja bilo je to da su skoro svi na godišnjem odmoru, ali je ipak doznao informaciju koju je trebao, a ona je glasila – dođite sutra poslijepodne.

I došao je. Prošao je ogradu na kojoj nikog nije bilo, zatim je ušao u zgradu, šetao po njoj, kucao od vrata do vrata, snimio kako pošta stoji porazbacana po radijatorima, dozivao po zgradi, ali nikoga nije bilo.

'Bio sam tamo od 16 do 17 sati i nikoga nije bilo. Mogao je ući tko je htio. Da je bio kakav provalnik, mogao je odnijeti bilo što i provaliti u urede. To da je zgrada u lošem stanju i nije novost, ali onolika količina ptičjeg izmeta na ulazu je sramotna. Zašto nema čuvara ili zašto nije zaključano ako su na godišnjem, to mi nikako nije jasno. Kada sam vidio kakvo je stanje, odlučio sam snimiti video. Sramota je da se Ministarstvo branitelja ne brine o državnoj imovini', kazao je za tportal Ivić.

U želji da doznamo nešto više kontaktirali smo i Ministarstvo na čelu kojeg je Tomo Medved, ali do zaključenja teksta nismo dobili odgovor.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij