"Ništa nije utemeljno na činjenicama, to je naprosto novinarska konstrukcija u funkciji kreiranja javnog mnijenja, a to ne bismo komentirali", kažu u HSS-u.

Iz Hrvatske seljačke stranke (HSS) u srijedu su Hini opovrgnuli medijske špekulacije da će njihovih petero saborskih zastupnika dati potporu premijeru i predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću za formiranje nove parlamentarne većine.

"Navodi Večernjeg lista i naslovnica na kojoj piše 'Plenković: Idemo s HSS-om'", ne odgovaraju istini", poručili su iz HSS-a ustvrdivši da se radi o "fingiranju Večernjeg lista".

"Ništa nije utemeljno na činjenicama, to je naprosto novinarska konstrukcija u funkciji kreiranja javnog mnijenja, a to ne bismo komentirali", kažu u HSS-u i poručuju da će se stvari razvijati u potpunom drugačijem smjeru.

Na pitanje je li Plenković razgovarao s HSS-ovim saborskim zastupnicima, među kojima je i predsjednik stranke Krešo Beljak, iz HSS-a odgovaraju kako je to točno. "Plenković je razgovarao s našim zastupnicima, ali od potpore nema ništa", kažu HSS-ovci.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak nije se javljao na svoj mobitel, a iz HSS-a tvrde da je njihov predsjednik non-stop na terenu.

Izvor: Poslovni.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno