hren
 

ISTRAŽUJU SE OPCIJE ZA ZRAKOPLOV
Četvrti međunarodni sajam vojne industrije "Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija - ASDA 2017." otvorena je u srijedu u splitskoj Spaladium areni, gdje se predstavlja 131 izlagač naoružanja, vojne opreme i drugih obrambeno-sigurnosnih proizvoda i usluga iz 22 zemlje među kojima 63 hrvatska izlagača.

Izložba će trajati do 28. travnja, a održava se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i u organizaciji tvrtke TNT Production In. iz Sjedinjenih Američkih Država.

Direktor tvrtke TNT Production In. Justin Webb u kratkom je obraćanju rekao kako će izložbu posjetiti izaslanstva tridesetak zemalja iz jugoistočne Europe, zapadne Europe, Azije, Euroazije, sjeverne Afrike i srednjeg istoka i Sjedinjenih Američkih Država. Zahvalio je Splitu, Splitsko-dalmatinskoj županiji i hrvatskoj Vladi na pomoći u organizaciji.

Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović je u svojem govoru naglasila da je hrvatske proizvođače važno što se ASDA održava u Splitu. "Oni svojom kvalitetom, može se reći bez imalo pretjerivanja, mogu parirati konkurenciji na globalnoj razini," istaknula je predsjednica.

Izvor: Dnevnik.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij