hren
 

Ovogodišnje izdanje MAGENTA 1 B2B RUN starta u četvrtak, 18. svibnja sa splitske rive, a prijave za sudjelovanje na ovom događaju koji svake godine okuplja sve veći broj zaposlenika hrvatskih kompanija, otvorene su još manje od tjedan dana

Poslovno-sportsko događanje MAGENTA 1 B2B RUN već se u prva dva izdanja pozicionirao kao najmasovnije okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki, a očekuje se da će ovogodišnje okupiti više od pet tisuća trkača u četiri hrvatska grada. Svoje treće izdanje MAGENTA 1 B2B RUN započinje u Splitu, u četvrtak 18. svibnja, a za prijave je ostalo još nekoliko dana.

MAGENTA 1 B2B RUN namijenjena je svim zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Hrvatske, a prošle godine u njoj je sudjelovalo više od četiri tisuća trkača iz više od tristo hrvatskih kompanija čime je opravdan status najpopularnijega poslovnog događanja u Hrvatskoj. Glavni cilj ovog događanja je potaknuti ljude da usvoje zdrave životne navike koje će im pomoći u svladavanju svakodnevnih privatnih i poslovnih izazova. Zaljubljenici u rekreativno trčanje u gradu pod Marjanom tako će trčati stazom u dužini od pet kilometara koja će ih voditi nekim od najljepših splitskih ulica uz more.

Tvrtke iz Splita, ali i cijele Hrvatske koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu se prijaviti do 18. travnja putem službene web stranice: http://www.b2brun.hr/. Cijena prijave po osobi iznosi 140 kn + PDV, a prijavnina uključuje natjecateljski broj, čip za mjerenje vremena, okrjepu za vrijeme i nakon utrke, certifikat o sudjelovanju, medalje i pehare za pobjednike, poklone za sve sudionike te sudjelovanje na After run party-ju.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij