hren
 

Nakon sastanka dobavljača Konzuma s vladom u ponedjeljak, prokuristica Kraša Marica Vidaković kazala je kako će pozvati svoje zaposlenike da kupuju u Konzumu.

"Dogovorili smo se da ćemo pustiti protok roba, napuniti dućane i da ćemo pozvati svoje zaposlenike da kupuju u Konzumu kako bismo sustavu što više omogućili da generira novi novac i počne servisirati svoje obveze, kako prema dobavljačima tako i svima u lancu", rekla je Marica Vidaković.

Ova izjava šokirala je konkurenciju Konzuma, piše Index. Iako im iz ostalih velikih trgovačkih lanaca koji posluju u Hrvatskoj službeno nisu htjeli previše komentirati tu izjavu, neslužbeno su im rekli da ih je ona zgrozila.

Austrijanci ne mogu vjerovati da se u Hrvatskoj ne plaćaju dobavljači

"Ono što možemo reći je to da Spar redovno plaća sve svoje dobavljače. Nikad nismo imali problem s plaćanjem pa s nama žele raditi svi dobavljači. Plaćamo im sve u roku, a spremni smo i avansno plaćati. Kod nas postoji doista stroga škola plaćanja računa. Naši Austrijanci iskreno se ne mogu načuditi kako se u Hrvatskoj ne plaćaju dobavljači", rekla je glasnogovornica Spara Nives Fett za Index.

Kaufland: Najbolje je da kupac sam odabere mjesto gdje će kupovati

Iz Kauflanda su pak poručili kako smatraju da je uvijek najbolje da kupac sam odabere mjesto za kupnju proizvoda za svoje kućanstvo.

"Drugih komentara na izjavu Marice Vidaković nemamo. Kaufland Hrvatska će se i dalje truditi hrvatskim kupcima pružiti mjesto kupnje na kojemu će imati najbolje uvjete i koje će zadovoljiti sve njihove potrebe i očekivanja", rekla je za Index Marija Franić iz Odnosa s javnošću Kauflanda.

Izvor : Poslovni.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij