hren
 

Sajam će kroz 4 dana prezentirati bogatstvo turističke ponude šireg područja Splita kao turističke destinacije

U Splitu će se početkom turističke predsezone na rivi od 20. do 23.travnja ove godine održati 3. Festival destinacije – Spalatum Expo 2017.

Manifestacija koja će se ovu godinu održati prvi vikend nakon Uskrsa obilježit će početak turističke predsezone prezentirat će  bogatstvo turističke ponude šireg područja Splita kao turističke destinacije  koja će se u 4 dana programa predstavljati na splitskoj Rivi.  Natjecateljski karakter projekta ima za cilj poboljšanja turističke ponude destinacije.

Projekt  Spalatum expo objedinjuje različite segmente turističke ponude što bi trebalo u konačnici rezultirati njihovom sinergijom, a obuhvatit će:

 • Predstavljanje proizvođača suvenira  koji se natječu u najoriginalnijem suveniru u više kategorija: umjetnički, uporabni, prehrambeni i etno suvenir – ovo natjecanje  doprinosi kvalitetnijoj ponudi suvenira.
 • Predstavljanje  subjekata turističke ponude destinacije , turističkih zajednica, novih turističkih projekata, lokalnih gastronomija, restorana, nacionalnih parkova, parkova prirode, turističkih agencija –  posebno ističemo predstavljanje  novih proizvoda iz ponude  te novih sadržaja  i atrakcija:
 • Prezentacija Turističkih zajednica šireg područja destinacije
 • Kulturne i prirodne atrakcije, nacionalni parkovi, parkovi prirode
 • Ponuda restorana s autohtonom gastronomijom
 • Ponuda zdravstvenog turizma: privatne klinike, stomatološke ordinacije,ostali oblici ponude zdravstvenih usluga,wellnes, SPA i fitness, posebni programi.
 • Ponuda izleta i avanturističkih sadržaja za osmišljavanje aktivnog boravka gostiju
 • Ponuda sportskih i rekreativnih sadržaja sportskih klubova i udruga
 • Ponuda hotela i privatnog smještaja
 • Ponuda OPG – a i ruralnog turizma
 • Ponuda kulturnih događanja : kazališta, koncerti, muzeji , galerije

Iznajmljivači tako mogu na ovom sajmu dobiti sve potrebne informacije o izletima i sadržajima koji se mogu ponuditi turistima, gastro ponudi  lokalnih restorana, vinskim cestama, rekreacijskim sadržajima..ali i nabaviti kvalitetne suvenire kao poklon svojim gostima – sve ovo poboljšati će turističku ponudu u cjelini i upravo to je cilj ove manifestacije.

Zato, ako ste proizvođač suvenira ili zdrave hrane, vlasnik restorana ili kreator novog turističkog proizvoda ili usluge – ne propustite prijaviti se za sudjelovanje na SPALATUM EXPO – FESTIVALU DESTINACIJE 2017.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na ovom festivalu mogu se javiti na sljedeće kontakte najkasnije do 12. travnja 2017. :

 • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu SPALATUM D.M.C. d.o.o. Kralja Zvonimira 14, 21000 SPLIT, telefon: 021/585-422,  091-497-4003. (voditeljica projekta: Marija Stančin Mijanić) ,  web:  www.spalatum-dmc.hr

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij