hren
 

TRIBINA U SPLITU
Udruge SVE za NJU, Županijska liga protiv raka – Split i Klub žena liječenih na dojci  pozivaju sve žene koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke da sudjeluju na tribini Kako poboljšati proces dijagnosticiranja i liječenja raka dojke?

Tribina će se održati u utorak, 4. travnja sa početkom u 17 sati u Velikoj predavaonici Firule Kliničkog bolničkog centra Split, Spinčićeva 1.

U sklopu tribine sudionice će moći sudjelovati u prvom velikom terenskom i online istraživanju o iskustvima i percepcijama oboljelih od raka dojke. Upravo će rezultati ovog anonimnog istraživanja, koje će se još provoditi u Splitu te putem online upitnika, dati kvalitetniji uvid u stvarno stanje i dobre prakse te ukazati na potrebe za poboljšanjima unutar zdravstvenog sustava.

Stoga se pozivaju sve žene koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke da se odazovu na tribinu u što većem broju te sudjeluju u istraživanju kojemu je cilj unaprijediti i standardizirati procese dijagnosticiranja i liječenja raka dojke.

Osim sudjelovanja u anonimnom istraživanju, na tribini će predavanja održati stručnjaci:
- dr. med. Marija Ban, Klinika za onkologiju i radioterapiju KBC Split    
- dr. Josip Banović, član Upravnog odbora Kluba žena liječenih na dojci
- Ljiljana Vukota, glavna tajnica Udruge SVE za NJU


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij