hren
 

U subotu, 25. veljače Solinom će proći povorka Dječjih mačkara. Unatoč oblačnom, prohladnom vremenu kojeg najavljuju meteorolozi, organizatori najavljuju kako neće odustati od ovog veselog skupa.

Ovo će biti 22. godina da solinski gradski dječji vrtići Cvrčak, koji okupljaju i djecu iz Klisa, Muća i Dugopolja, organiziraju ovu veselu manifestaciju. Njima će se pridružili i privatni solinski vrtići, a i školarci solinskih škola (OŠ Vjekoslava Paraća, OŠ don Lovre Katića, OŠ kraljice Jelene). No, to nije sve uz njih će biti i članovi Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju Moje dijete Solin, a i mame i tate i tete, te vrijedni članovi Udruge Solinjani koji će za ovu priliku ispeći domaće fritule.

U ovo vrijeme igre i zabave, kad se miješaju mašta i stvarnost, djeca Solina, a očekuje ih zaista mnogo, jer Grad Solin je grad prijatelj djece i obitelji, će svoju povorku formirati na Gospinom otoku već oko 9.45 sati, a u 10 sati uz taktove Gradske glazbe Zvonimir uputit će se u park ispred PPC Solin (Zvonimirova ul.) gdje će optužiti Krnju za sve svoje strahove i to od mraka, zubara, iglice i raznih strašila koja su ih mučila u godini iza nas!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij