hren

STRAH OD TERORIZMA
Zbog terorističkih napada koji su se u posljednjih nekoliko dana dogodili u Europi pojačane su sigurnosne mjere u Hrvatskoj. I do sada su se, kažu u Ravnateljstvu policije, provodile mjere zaštite od terorističkih aktivnosti u skladu sa sigurnosnim prosudbama, a u idućem razdoblju provodit će se i dodatne

Na mjestima na kojima se okuplja veći broj građana bit će više policije, pojačan će biti nadzor željezničkoh, zračnog i teretnog prometa, na granicama, a pri provođenju granične kontrole nad svim putnicima i prijevoznim sredstvima.

Stanje sigurnosti komentirali su premijer Andrej Plenković te ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier.

Premijer Plenković rekao je da je prijetnja terorizma u Europi već dugo prisutna, te naglasio kako mu je cilj povećati stupanj kvalitetnog umrežavanja svih hrvatskih službi i poboljšati suradnju s partnerima kako bi se spriječile prijetnje s kojima možemo biti suočeni.

Ministar Davor Ivo Stier rekao je kako je Hrvatska sigurna te da naše službe predano rade.

'Važno je da naši građani to znaju, ali i u tom kontekstu mora se isto tako istaknuti da nema alternative suradnji s drugim državama', dodao je ministar.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_2925)

    Neka ibjeglica,triba im pomoć,šta ste napravili od države mater vam je... sad se tribamo bojat svakog javnog okupljanja da nas ne bi neko zgazia šleperom il se raznia..bravo svaka vam čast..sigurnost i povjerenje.

    oko 4 godina prije
  • (Gost_3130)

    Angela Merkel je rekla da se prime migranti. Mi samo slušamo.

    oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij