hren
 

PETAK U VISOKOM DOMU
Sabor sjednicu nastavio glasovanjem o raspravljenim točkama dnevnoga reda.

Sabor je i jutros rad započeo stankom koju je nekoliko saborskih klubova zatražilo zbog različitih tema, a potom je sjednicu nastavio glasovanjem o dosad raspravljenim točkama i utvrđivanjem dopune dnevnog reda na koji je, u sklopu 14 novih točaka, uvršten i prijedlog državnog proračuna za 2017. godinu. U međuvremenu, čitalo se u sabornici popise 'uhljeba' i Evanđelje po Ivanu te Wikipediju i raspravljalo o 'razlici' između crtanja grafita i dvostrukog farbanja tunela.

Zbog novih saznanja o nezakonitim izlaznim naknadama koje banke naplaćuju za prijevremene otplate kredita, stanku je zatražio Goran Aleksić u ime kluba Živog zida i Snage.

S obzirom na to da se već nekoliko dana vodi spor ili sukob oko Ustavnog suda između predstavnika Vlade i to s teškim kvalifikacijama, stanku je zatražio SDSS-ov Milorad Pupovac, koji smatra da o tome nešto trebaju reći predsjednik Sabora i Sabor, a na istu temu je stanku zatražio i Arsen Bauk u ime Kluba SDP-a.

Mostov Maro Kristić stanku je pak zatražio zbog slučajeva zapošljavanja u HEP-u, a u tome mu se pridružio i HNS-ov Milorad Batinić.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • Re (Gost_3115)

  Treba jednom sve politicare proglasit banditim lopinom izdajicom kojisu sve unistili

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9228)

  brod glumaca ludjaka..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5223)

  3115 & 9228 sve je to jedan propali in ta lek t :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9228)

  hrvatska je drzava umisljeni judi i netalentiranih nepismenih politicara..vecina su genetski lasci i lopovi..ratoborni su ..i dobri vojnici..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7243)

  Lako im je arčit i bančit na naš račun.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6474)

  Redikuli, u saboru samo pribaciju lopticu ko je kriv, a nikako da se udruzu kako bi krenili naprid, samo cujes vi ste krivi pa replika - vi ste krivi. Uvik isto

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3025)

  pogledajte..molim vas..ovoga u sredini..pravi..glumac pocetnik..a on hr politicar..;)

  oko 3 godina prije
 • Eszt (Gost_8098)

  Kaze lopina Vrdoljak nisu to moja poduzeca vec moje zene bratica sogora a dobilisu sav poso u drzavnim poduzecima isti sanader

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8218)

  gdje su sad ispitivanja za naftu, dokumentacija o dosadašnjim ininim istraživanjima, razdjelnici pusić i agresija na beha, čekajmo mi trće lice da uradi što dorh ne radi? zašto je dorh učinkovit prema osobama težeg materijalnog stanja koje prodaju džempere cviće za svitlo u kući, svi se pravdate i nabrajate primjere iz drugi država, mentalna zaostalost,krdo svinja koje je legija vodija u ponor i bijaše kasno.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij