hren
 

Nakon što smo jučer objavili članak "Cammeu u Splitu inspektori isključili pola voznog parka", pismom su nam se obratili iz Ubera čiju reakciju prenosimo u cijelosti...

"Diljem svijeta Uberova aplikacija spaja korisnike koji vole pouzdanost usluge i jednostavnost opcije naručivanja vozila s provjerenim partnerima-vozačima.

Uberovi partneri-vozači posluju sukladno svim zakonima Republike Hrvatske, te su porezni obveznici Hrvatske gdje plaćaju sav porez na puni iznos svake vožnje. Naši partneri-vozači također su predmet raznih inspekcija i nadzora, kao i naša tvrtka, međutim, ne vršimo pritisak na druge, nego nastojimo zajedno nadograditi postojeću uslugu mobilnosti u gradovima u kojima smo prisutni. Konkurencijom na tržištu povećava se kvaliteta usluge, a slijedom toga raste razina zadovoljstva korisnika.

Smatramo kako je potrebno što prije modernizirati regulativu sukladno preporukama Europske komisije koja zagovara razvoj ekonomije dijeljenja i novih poslovnih modela poput Ubera.
Na tom predmetu surađujemo s predstavnicima iz više ministarstva.

Istovremeno, naši partneri-vozači doprinose razvoju hrvatskog turizma, jednom od najvažnijih gospodarskih pokretača u zemlji, a tu su prednost prepoznali i brojni turisti koji kroz godinu posjećuju Hrvatsku. U Hrvatskoj su do sada posjetitelji iz više od 70 zemalja odabrali Uber kao siguran i pouzdan način kretanja po gradu."

Prethodni tekst možete pročitati OVDJE


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul