hren
 

SKINUTE TABLICE
Poteštat Ivo Baldasar u petak je pozdravio inspekcijski nadzor "Cammeovih" taksista na gradskim ulicama kojim je nedvojbeno utvrđeno da se radi o nelegalnom prijevozu.

Štoviše, u petak popodne je ispred kaštelanskog trgovačkog centra "Emmezeta" inspektor zaustavio automobil novog prijevozničkog servisa, naložio skidanje registracijskih oznaka i privremeno oduzimanje vozila koje je odvezeno na kamionu vučne službe.

- Drago mi je da je najmjerodavnija inspekcija, ona Ministarstva prometa, utvrdila na terenu ono što sam ja cijelo vrijeme tvrdio - da "Cammeo" ne vozi sukladno zakonu. To je mišljenje i glavnog cestovnog inspektora u Hrvatskoj. Još jednom ponavljam kako nemam ništa protiv liberalizacije tržišta, a svi oni koji tvrde da je takav prijevoz legalan, rade to iz čistog politikantstva - istaknuo je Baldasar i dodao da svi oni koji ga napadaju zapravo ne razumiju suštinu problema.

Situaciju jučer nisu željeli komentirati iz "Cammea", tek su poslali priopćenje s brojkama, prema kojima su tijekom prva 24 sata zaprimili 6323 ulazna poziva, a da bi "pružili uslugu tom broju klijenata, na raspolaganju bi trebali imati stotinu vozila". O tome smo svjedočili i sami, jer iako smo putem mobilne aplikacije pokušali u više navrata naručiti njihov automobil, to nam nije uspjelo.

Prema najavama, promotivna akcija traje do kraja vikenda, a uključuje sve vožnje unutar grada po cijeni do 40 kuna, tj. start za pet kuna i vožnju do sedam kilometara za iznos od pet kuna po kilometru.

Izvor: Slobodna Dalmacija

 

KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

 • (Gost_2176)

  Pozdravljam provedbu propisa i zakona, ali ne parcijalno: udrit i po šahistima. S jednom licencom vozu se tri auta, ne uključuje se taximetar, paušalno i bez računa se plaća, neće da vozu di moraju, nego di in se više isplati, podižu cijene u sezoni na crno, krše prometne propise itd. a sve zato jer su potplatili one koji izdaju dozvole pa držu bijesne tarife po kojima zimi šahiraju, a radu 2-3 ure i ne dozvoljovaju drugima da in se približe.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8411)

  šahiste slikavat i prijavljivat
  bando nepismena

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij