hren
 

ŠOK i nevjerica zavladali su u splitskom zatvoru na Bilicama. Izvanredna kontrola banula je nenajavljeno u nedjelju i dobro protresla ćelije i ostale prostorije zatvora. Nađeno je podosta materije za koju se sumnja da je riječ o drogi, ponajprije kokainu i amfetaminu, a pronađena su i dva mobitela, koji su u zatvorima, dakako, zabranjeni.

Ministar Šprlje: Utvrđujemo okolnosti

Pronalazak sumnjive materije potvrdio je Indexu ministar pravosuđa Ante Šprlje.

"Sve je upućeno na vještačenje, čekamo rezultate. Utvrđujemo okolnosti, zasad nitko nije smijenjen", kazao nam je Šprlje. Detaljnija istraga trebala bi utvrditi kako su se zabranjene stvari prošvercale u zatvor, a nema sumnje da će se postaviti i pitanje odgovornosti za ovolike sigurnosne propuste u splitskom zatvoru.

Drogu skrivali u madracu i ventilacijskom otvoru kabine tuša

Kako doznajemo, smotuljci s bijelom praškastom tvari pronađeni su u ćelijama ispod stola, u madracu, kutiji kraj televizora, nađeno je i par ampula, kapsule s praškastom tvari, nešto sitno narezane zelene tvari.

Čini se da ništa nije ostalo skriveno nakon ovako detaljne kontrole. Praškasta tvar bijele boje nađena je i u zatvorskoj kupaonici, i to ventilacijskom otvoru kabine tuša. 

Jedan mobitel s baterijom, punjačem i SIM karticom nađen je u ćeliji, a drugi bez kartice, ali s punjačem u radionici.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_9091)

  Moraju bit ljudi onlajn

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1106)

  A kakvi su uvjeti na Bilicama?

  oko 2 godina prije
 • 5 % (Gost_5193)

  jemaLi ćako dvojnici ;) :p ;)

  oko 2 godina prije
 • kiki (Gost_4191)

  a po što su došli inaće ovi na bilice?..barbike?...pokemone?....lego ningago?...ko ono ostali iznenađeni u šoku i nevjerici...?..to je ko da vatrogasci izjave kad izlete na teren da su šokirani što su pronašli npr..požar .
  idem odmah ciljano u pekaru....nađem li i mrvicu i korcicu..kruva bit ču u šoku i nevjerici..

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara