hren
 

Danas su u splitskoj bolnici župan Zlatko Ževrnja i ravnatelj Ljekarni SDŽ Ante Mihanović darovali prve torbe za rodilje. Ravnatelj Mihanović je naglasio socijalnu osjetljivost županijskih Ljekarni, dok je župan Ževrnja istaknuo da se ovakav dar „nekomu može činiti skroman, ali je to svakako simboličan i stvaran doprinos županije i županijskih Ljekarni pronatalitetnoj politici SDŽ“.

Riječ je o kremama za bebu, za svakodnevnu njegu, ali i za njegu kože kada je upaljena i oštećena, kao i  fiziološkoj otopini i čajevima napravljenim baš za njih.

U poklonu nazvanom "Moja prva torba" ne nalaze se samo proizvodi Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije obzirom na  dogovorenu suradnju sa Lolom Ribarom d.d., jedinim hrvatskim proizvođačem sanitetskog materijala, proizvoda od gaze i vate, jednim od najvećih u ovom dijelu Europe.

Vrijednost "moje prve torbe" je oko 400 kuna a ljekarne su osigurale dovoljnu količinu svojih posebnih darova za sve one koji u idućih godinu dana dođu na svijet. 

Nemaju namjeru stati na tome, već pozivaju i ostale splitske i županijske tvrtke da im se pridruže u ovoj hvale vrijednoj akciji. Podjela torbi je organizirana na način da će svaka rodilja u rodilištu dobiti vaucher, kojim će u bilo kojoj od  Ljekarni SDŽ moći predići torbu.

Izvor : Dalmacija.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_6129)

    treba provjerit jeli proša rok preparatima

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara