hren
 

ODRŽANA PREMIJERA U HNK SPLIT
Učenici Glazbene škole Josipa Hatzea ispraćeni su ovacijama nakon premijere dječjeg mjuzikla Roko, Roko, tatino oko,  koja je održana 7. listopada u HNK Split, čije je gledalište bilo popunjeno do posljednjeg mjesta.

Zarazni refren songa Roko, Roko, tatino oko mnogima je ostao u uhu i nakon premijere, a zabava nije završila nakon posljednjeg pljeska. Djeca su s roditeljima nastavila show u Foyeru, gdje su uz harmoniku ponovili pjesme iz mjuzikla, uz još neke dalmatinske evergreene. Da sve bude po guštu mladih pobrinila se Nadalina, koja je organizirala čokoladni domjenak, a u ponudi je bila i plava šećerna vuna. 

Ovaj mjuzikl splitskog autorskog dvojca Nele Bujas Luketić Jelene Bosančić poseban je i po tome što djeca osim što pjevaju, glume i plešu, po prvi put u Hrvatskoj i sviraju okupljeni u orkestar sastavljen isključivo od tinejdžera, kojim je ravnao Jure Bučević.

Najveće ovacije publika je uputila glavnom glumcu Toniju Zaklanu teStipi Budiću, koji igra simpatičnog vlaja Stipu. Odlični su bili i ostali glumci, Nina Bakić (Bezobraznica Nina), Eni Malenica (Eni), Dario Jakovčević (Dario), Luka Sumić (Luka), Marlena Perak (Lucija), Nikola Poljak(Nikola), Ana Bosančić (Ana), Lana Viro (Lana), Pjerino Luketić (Pjerino), Toni Džalo(Tužibaba Toni) i Marko Čagalj (Marko), kao i orkestar i zbor sastavljen od učenika Glazbene škole Josipa Hatzea.

Mjuzikl će još igrati u HNK Split 10. i 11. listopada s početkom u 19.30 sati.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara