hren
 

Posebno je poželjno apartman opremiti sljedećim dodatnim sadržajima: perilicom posuđa, perilicom rublja, sušilicom, mikrovalnom pećnicom, sušilom za kosu, velikim ogledalom, ručnicima, posteljinom i sapunom. Djeca su uvijek oduševljena ukoliko u vrtu na raspolaganju imaju različite igračke.

Kad se iznajmljivač odluči ponuditi više od komfora svog smještajnog kapaciteta, gosti se rado vraćaju. Zato uređenje prilagodite ciljanoj skupini gostiju.

Kuhinja vašeg apartmana treba sadržavati kuhinjske elemente, hladnjak i pećnicu, a kao standardnu opremu i jedaći pribor, stol i stolice. Elektro uređaji koji su poželjni su kuhalo za vodu, uređaj za kuhanje kave i toster. Posuđe, čaše, lonci i jedaći pribor ne moraju biti najnoviji model dok god su kompletirani. Potrudite se da turistima na raspolaganju budu i sredstva za čišćenje.

Spavaća soba vašeg apartmana ne bi trebala sadržavati istrošene i izdeformirane madrace. Turist koji se s godišnjeg odmora vrati s bolovima u leđima sigurno se neće poželjeti vratiti. Tvrđi madraci pokazali su se najpoželjnijima. Za obitelji s malom djecom poželjno je imati na raspolaganju dječji krevetić i stolicu za hranjenje male djece.

U dnevnoj sobi poželjno je da turisti na raspolaganju imaju sjedeću garnituru, tv i radio prijemnik. Ukoliko se apartman iznajmljuje u doba godine s nižim temperaturama, poželjno je da turisti imaju mogućnost grijanja prostorija, posebno je zahvalno centralno grijanje zbog jednostavnosti korištenja.

Izbor namještaja: ne nužno skup, ali održavan

Kod uređenja apartmana, osnovno je pravilo izbor laganog i udobnog namještaja koji se u slučaju oštećenja može bez posebnih problema nadomjestiti novim. Na taj način će apartman uvijek izgledati moderan i prilagođen potrebama gostiju.Temeljno je pravilo da namještaj ne mora biti skupocjen, ali isto tako niti prastari namještaj iz podruma. Dok god je namještaj održavan i njegovan i odgovara stilu uređenja apartmana, nije ga nužno mijenjati.

Kod uređenja apartmana vodite računa o klijenteli koja će u budućnosti postati vaši turisti kako bi mogli zadovoljiti njihove potrebe. Ukoliko nemate određenu predodžbu, izaberite svevremenski namještaj. To se posebno odnosi na dijelove namještaja koji se ne mijenjaju često. Ti dijelovi bi trebali biti kvalitetni kako bi se u budućnosti izbjegli skupi popravci vezani za održavanje i eventualne kvarove.

Dodatna oprema za zadovoljnog gosta

Posebno je poželjno apartman opremiti sljedećim dodatnim sadržajima: perilicom posuđa, perilicom rublja, sušilicom, mikrovalnom pećnicom, sušilom za kosu, velikim ogledalom, ručnicima, posteljinom i sapunom. Djeca su uvijek oduševljena ukoliko u vrtu na raspolaganju imaju različite igračke.

Priključak za internet je također izvrsna usluga ukoliko je možete osigurati. Poželjne su i društvene igre, informativni prospekti o kulturnim i sportskim događanjima, karte mjesta i okolice s ponudom izleta. U konačnici, gost će se više sjećati posebnih usluga, zadovoljstava i pogodnosti koje ste mu pružili nego uređenja apartmana.

Portal www.Ferienhaus-Liste.de je njemački portal za pretraživanje privatnog smještaja kojeg prvenstveno koriste turisti njemačkog govornog područja, a može pomoći iznajmljivačima u oglašavanju.

Izvor: Novilist.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_1472)

    Uvrstit brisanje gujice gostima troslojnim tariguzon od strane vlasnika apartmana.Sve za euro!!!!!

    oko 2 godina prije
  • (Gost_8186)

    1472 oli Vi svoju ne brišete??? i to mukte :p :p

    oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara