hren
 

USKORO OBRAĆANJE VISOKIH DUŽNOSNIKA
Operativci Bezbednosno-informativne agencije Srbije (BIA) uhitili su u Beogradu jednog stranog obavještajca, a pojedini beogradski medji tvrde da je riječ o osobi koja je radila za hrvatsku obavještajnu službu.

Kako prenose portali beogradskog tiska i elektronički mediji, navodno je riječ o o agentu koji ima državljanstvo Srbije i Hrvatske, a radio je za hrvatsku obavještajnu službu.

Akcija je obavljena u suradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, službene potvrde uhićenja za sada nema, a očekuje se da se do kraja dana očituje i BIA.

"Mogu vam potvrditi da je u suradnji Višeg tužilaštva u Beogradu te BIA-e, lišen slobode jedan muškarac kojemu je određeno 48-satno zadržavanje", rekla je za Jutarnji list glasnogovornica Višega javnoga tužitelja u Beogradu Tatjana Sekulić. Iz tužiteljstva Srbije nam pak, nisu mogli reći više detalja.

Muškarac se trenutno nalazi na policiji, a u roku od 48 sati mora biti predan nadležnome tužitelju radi ispitivanja ili pak pušten. Na odluku o 48-satnomm pritvoru ima pravo žalbe, a o žalbi odlučuje istražni sudac beogradskoga suda.

Izvor: Jutarnji.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij