hren
 

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST IZ POLICIJE
Od petka, 15. srpnja od 16 sati, do ponedjeljka, 18. srpnja do 5 sati,  na gradskom stadionu “Poljud” u Splitu, te u utorak,  19. srpnja od 16 do 24 sata, u Hvaru, održati će se koncert elektronske glazbe “ULTRA EUROPE 2016”.

Policijska uprava obavještava građane da će se od petka, 15. srpnja od 9 sati, do ponedjeljka, 18. srpnja do  6 sati, u Splitu, uspostaviti blokada prometa na raskrižju Zrinsko-frankopanske ulice i Poljudskog šetališta (kod bazena), te na raskrižju ulice Sedam Kaštela i Poljudskog šetališta.

Također će se vršiti posebna regulacija prometa na sljedećim lokacijama u Splitu:  raskrižje ulice Sedam Kaštela i Matoševe ulice,  raskrižje ulice Hrvatske mornarice i ulice Put Glavičina, raskrižje  Zrinsko-frankopanske ulice, ulice Table i Karamanove ulice, raskrižje ulice Put Supavla i ulice Zrinsko-frankopanske  i  raskrižje ulice Sedam Kaštela i Jobove ulice.

Napominjuo da će, nakon uspostave blokada u prometu koje će biti svakog dana od 16 sati, navedenim ulicama prema stadionu biti dozvoljeno prometovanje vozilima hitnih službi, javnog gradskog prijevoza, vozilima stanara i organizatora.

U dane održavanja koncerta, policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja, vršiti snimanje na mjestu održavanja javnog okupljanja, kao i na drugim lokacijama na području Grada Splita i Hvara.

IZ PU sugeriraju građanima da za vrijeme trajanja javnog okupljanja, posebno u poslijepodnevnim satima, izbjegavaju prometovanje prilaznim pravcima prema stadionu kao i  tunelom  Marjan kako bi izbjegli stvaranje većih prometnih gužvi i zastoja u prometu.

Također mole građane da poštuju upute, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika, kako bi javno okupljanje proteklo mirno, bez izgreda.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_2546)

  Ajde vas i vaš ultra festival tu samo dolaze tinejdžeri kojima fali adrenalina kako bi tresli i ljuljali svoju glavurinu te se poslije dobro napiju bace smeća te in također ode sluh puštati ih da odu u disko je dovljno loše a sada po koji put opet taj dosadni ultra ja se stvarno pitam je li tko tu uopće razmislja

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2546)

  Ja bi lipo stavia da promet u splitu kroz te zatvorene ceste ide normalno a ti ultrasi šta dolaze na taj festival i ne paze gdje idu to su i sami krivi

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5167)

  Odgovara: # 398240

  Nitko tu ne pije, možda pokoja tabletica :)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2546)

  tabletica droge možda ili stoput nečeg goreg.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij