hren
 

DROGA NA ULICAMA
Trogirski inspektori za droge proteklih su dana uhitili i prijavili pet muškaraca kod kojih su pronašli narkotike, oružje i streljivo te još jednog mladića po Interpolovoj tjeralici, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj policiji.

Prvo su uhitili 21-godišnjaka koji je drogu prodavao tako da je drugi 21-godišnjak dogovarao prodaju s potencijalnim kupcima koju je tada preuzimao uz posredovanje 25-godišnjaka.

Tijekom kriminalističkog istraživanja na širem trogirskom području je obavljena pretraga prostorija koje su koristila trojica muškaraca pa je kod prvo osumnjičenog 21-godišnjaka i 57-godišnjaka pronađen i oduzet novac, pištolj s pripadajućim spremnikom i streljivom, poluautomatska puška, četiri spremnika za pištolj i oko 807 komada raznog streljiva.

Kod drugog 21-godišnjaka je pronađeno i oduzeto 20,7 grama marihuane 0,55 grama hašiša, digitalna vaga za precizno mjerenje, 87 komada raznog streljiva te dva komada ručno izrađenog improviziranog vatrenog oružja.

Dvojica 21-godišnjaka i 57-godišnjak su uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovedeni policijskom pritvorskom nadzorniku.

Protiv 21-godišnjaka i 57-godišnjaka kod kojega je obavljenom pretragom pronađeno oružje i streljivo policija će podnijeti optužni prijedlog zbog sumnje u prekršaj iz Zakona o oružju. Za vrijeme te akcije policija je pronašla 29-godišnjaka za kojim su raspisane dvije potrage od kojih je jedna Interpolova pa je i on uhićen i predan u zatvor.

Uz to je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom kod kojega je pretragom na širem trogirskom području pronađeno i oduzeto 329,7 grama amfetamina, 22,35 grama marihuane i digitalna vaga za precizno mjerenje. Uz kaznenu prijavu i on je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Na ispitivanju u policiji je završio i 46-godišnjak kod kojega je pronađeno i oduzeto šest PVC vrećica s 5,42 grama amfetamina.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_8192)

  nemojte pisat ni koliko im je godina kad su anonimni...

  oko 2 godina prije
 • (Gost_6220)

  Pun mi je godišnjaka!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2226)

  Pitajte onog ca je napravija vilu na Ciovu sa bazenon, malo je stariji.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara