hren
 

ODLAZAK KARAMARKA
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na konferenciji za medije dao je ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a. Nakon medijske konferencije, sa početkom u 11 sati, održat će se sjednica Predsjedništva stranke

-"Smatram se odgovornom osobom, smatram da otvaram prostor za novi impuls ovim činom. Ono što sam napravio u četiri godine za HDZ i Hrvatsku mislim da je dobro, i na to sam ponosan. Sve što radim, radim za domovinu Hrvatsku. Nakon ostavke, vjerujem da će brzo doći do novih rješenja. Mi smo i dalje najjača stranka u Hrvatskoj, i dao Bog da tako i ostane", kazao je Karamarko.

-"Jučer nisam dao ostavku zbog nekih tehničkih problema. Mnogima će biti drago zbog ovoga, mnogima će biti krivo. Koristim priliku da zahvalim svim članovima HDZ-a koji od naše stranke nemaju nikakve materijalne koristi. Zahvaljujem tisućama ljudi koje su me izabrale. Zahvaljujem i onima koji me zadnjih dana bodre, podržavaju, šalju poruke, koji su me pokušali spriječiti. Hvala im lijepo na tome. Želim da se što prije konsolidiramo", rekao je nadalje Karamarko.

Nadalje je naveo -"Nadam se da će biti više kandidata za novog predsjednika stranke. Ne vidim nikoga sada na čelu. Ova Vlada nije bila funkcionalna, neke reforme nisu provođene nužnim tempom, neke su zaustavljene, kao i neki projekti. Šest mjeseci za tako nešto je previše, to može najviše dva ili tri. Ovo je možda jedan sistem šok terapije, ja se po treći put povlačim."


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_2201)

  http://vignette3.wikia.nocookie.net/spuzvabob/images/6/65/Kalamarko.png/revision/latest?cb=20150430121240

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7207)

  vrijeme će reći svoje i o svemu, i evo sad imate razloga za uživanje, možete otvoreno pokazati svoju sreću, neće vas nitko progoniti zbog ''VAŠIH ISTINA'' o legalno izabranom prvom potpresjedniku vlade i najveće stranke u hrvata, nije komunizam, ali za sjećanje. ništa potresnije nije doli kad čovjek svoj narod podređuje drugom, i svim poginulim antifašistima koji nisu okrvavili ruke nevinim ljudima želim pokoj vječni i mir božji, ostalima neka oprosti bog, a ja im želim vječni pakao zbog krvi nevine prolivene. '' i trnuti će zubi djeci zbog grijeha očeva .............

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1190)

  Nema tu sreće ni radosti kad nan je takva najveća stranka, s najviše članova i simpatizera. Kakve su onda druge?

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara