hren
 

Neovisno o odluci Povjerenstva za sukob interesa - Tomislav Karamarko danas bi trebao podnijeti ostavku na mjesto prvog potpredsjednika Vlade, potvrdio je HRT-u izvor iz HDZ-a. Tu informaciju potvrdio je Hini i jedan sudionik sastanka u središnjici HDZ-a iz Domoljubne koalicije. Karamarko je na sastanku, prema tom izvoru, rekao kako time želi pokazati da ne želi biti teret budućoj hrvatskoj vladi.

U HDZ-u se nadaju kako će ovaj potez njihova predsjednika pomoći stranci u prikupljanju 76 ruku - potrebnih za sastavljanje nove vlade. Pokušali smo dobiti reakciju iz Mosta na ovakvu moguću odluku Tomilsava Karamarka - no Mostovci su poručili kako do daljnjeg ne žele izlaziti u javnost vezano za ovu političku krizu.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa danas će na javnoj sjednici odlučiti je li Karamarko povrijedio načela djelovanja i bio u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa svoje supruge i svoga prijatelja, savjetnika mađarske naftne tvrtke MOL, Josipa Petrovića. I druga točka dnevnoga reda sjednice Povjerenstva odnosi se na Karamarka - odlučivat će hoće li ponovno pokrenuti postupak vezan uz Karamarkove poslovne udjele u tvrtki Soboli. 

Tomislav Karamarko je nakon jučerašnjeg sastanka čelnika Domoljubne koalicije izjavio kako od Povjerenstva očekuje da donese "normalnu i pravičnu odluku", a to je da nije "bio niti jest u bilo kakvom sukobu interesa. Ako ne bude tako, najavio je - potražit će druge načine da dokaže istinu i pravdu.

Izvor: Hrt.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_670)

  Neka naredi Reineru da kupi odjelo broj manje. Kad se obuce izgleda da odjelo visi na visalici. Bice nima okle.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_670)

  Sta je Udovcicu jesila mu izlazija iz guzice cili dan kad je bija u Sucurcu. MRS ti i no.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2222)

  Bolje i to nego da se šta dogodilo.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara