hren
 

Lider MOST-a i potpredsjednik Vlade Božo Petrov obratio se novinarima povodom najnovijih izjava koje je u današnjoj medijskoj konferenciji izrekao glavni tajnik HDZ-a Domagoj Milošević. 

- "MOST neće sudjelovati u nikakvim trgovinama. Trpjeli smo šamare, nudio sam svoju glavu na pladnju, ne znam zašto. sve se to obilo. Ovo nije HDZ, ovo je skup pojedinaca s privatnim interesima", kazao je Petrov.

- "Sve je ovo nastalo zbog jedne osobe. Niti gospodin Orešković ni ja nismo sudjelovali u tome", dodao je.

- "Javno sam rekao da sam se spreman povući. Nema više licitacija. Neka pokažu tih 76 glasova ili idemo na izbore. Orešković radi u Vladi i vjerujem da ćete uskoro čuti njegov odgovor. Nadam se da će prevladati razum i da će dati priliku Vladi. Ovu Vladu se ruši od samog početka. Neka se postroje u Saboru i neka se pokažu. Ja sam sa svojim Mostovcima bio sinoć, spremni smo poginuti jedan za drugoga, a ne prodati se. Mi smo svi jedinstveni", zaključio je Božo Petrov u svom obraćanju medijima

KOMENTARI:

Stari Komentari (48)

 • (Gost_1127)

  lovrinović ti je sve objasnio

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2278)

  vi ste postali brvno a ne most..;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4209)

  Nevirujen.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4209)

  Izbori.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_5235)

  Hrvatska može bolje

  Rezervirajte 16.6.2016. u 18h.

  Informacije uskoro.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7103)

  e moj goste hrvatska može bolje, diti je pamet osim ako nisi plaćen ili iz mržnje radite po nalogu gospodara Milanovića i njegove vlade u kojoj je dominirajući faktor ministara srba, i slažem se da nama u domovini trebaju pametni srbi kao integrativni faktor i da rade na njenu dobrobit a ne protiv, ali imamo li mi hrvata koji isto tako jednako mogu voditi minisatrstva i bolje možda, zar djeca ostalih nemogu voditi i upravljati domovinskim resursima a ne djeva bivših komunista, ili oni su školovani, naročito od roditelja, tako i sinoć predstavnica te udruge izgledom i riječima daje lijepu poruku mladima i nama, lagali su roditelje da su za obrazovanje a ne politički skup protiv aktuelne vlasti, hrvatska će moći bolje kad naš narod shvati zašto mediji napadaju samo jedne a ne druge, i kad državni činovnik dobije otkaz zbog nerada,

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7103)

  kradu se milijarde vani, znate li kome, siromašnim državama i krv im piju i bolesti šire, e ti dolaze u hrvatsku nas učiti pameti, e moj narode, e moj Thompsone, kad bog reče Izraele obrati se, ili te moje oko neće pogledati, e moj narode hrvatski ne okreći lice svoje od istine i od boga, zavaraće te sotona, to je danas u tvom domu, i jedan odgovor komunističkoj partiji jugoslavije, hrvatske i njihovim sljednicima sdp hrvatska, Milanoviću , ne prisvajajte ono što vam ne pripada, niti ste naslijedili pravo na tumačenje istine, otvoriti arhive treba i narodu reći istinu jer prirodno je pravo jer smo mi pisali povijest, naši roditelji, jeli ovo obrazovanje od prije par mjeseci ili otkkad traje, i nije se nitko bunija u jugoslaviji i 90 i 2000 ..... i baš sad svi na ulicu, e moj narode hrvatski ugledaj se na izrael

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7103) (Gost_8198)

  blago tebi i tvom bogu kad ti je milanović jedini problem i jedini krivac. šta je po tebi bilo prije milanovića. citiraš tupsona licemjera i falšog domoljuba koji u jeku siromašenja hrvatske o kojoj srceparajuče pjesmice pjeva, uzima od premijera sanadera 500.000 eura da ne pjeva. ej, da ne pjeva. jel iti jedan radnik dobio lipu da ne radi.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7103)

  spadaš u onaj dio hrvatske kojega se s pravom stidimo, samo se budala ponosi onim što se pametni srami.
  Naše banke svojim štedišama nude veću kamatu nego one u inozemstvu, a da bi to mogle, moraju još više zaraditi na plasiranim kreditima – negativne ocjene agencija za kreditni rejting zapravo su naručene iz Hrvatske, najvjerojatnije od strane poslovnih banaka koje su plasirale kredite hrvatskoj državi i privatnim osobama u Hrvatskoj.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7103)

  Gramzive banke nezakonito su podizale kamatu u svim kreditima. Zelenaški lobi i peta kolona, kao i sve protuhrvatske asocijacije, našli su se na zajedničkom planu blokade Hrvatske kroz konstruiranu “fašizaciju Hrvatske”. Europska komisija formalno traži jeftiniju hrvatsku državu, dok istovremeno Unija kod nas financira različite nametničke skupine, koje ne dopuštaju pojeftinjenje države. Crveni nas guraju dublje u crveno. Raznorazni borci za bolje Hrvate i lovci na hrvatske zločince divljaju kod nas kao izgladnjeli psi, sve dok im vlast ne nabaci milijune. Istovremeno liberalni fašizam i pedofilska asocijacija na svjetskoj razini rade na tome da se ideja dobra i dobrote proglase utopijom. Lojalnost prema naciji postala je uvjet za sve u svakoj državi, samo se kod nas traži suprotno djelovanje, o trošku nacije. .

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7103)

  Nakon iskazane potrebe za jeftinijim i učinkovitijim školstvom, okrenutom prirodoslovnim znanostima, tehnologiji i proizvodnoj konkurentnosti, kod nas je u tijeku balvan revolucija za uspostavljanje sustava obrazovanja za potrebe nametničkih interesnih skupina

  oko 2 godina prije
 • (Gost_111)

  Sprema se novi prosvjed za kurikularnu reformu?
  Organizatori prosvjeda za podršku kuriklularnu reformu, inicijativa "Hrvatska može bolje", na svojoj Facebook stranici indirektno su najavili novu akciju.

  "Rezervirajte 16. 6. 2016. u 18h. Informacije uskoro!", objavljeno je u statusu.

  Veliki prosvjed nije urodio plodom a Vlada kurikularnu reformu i dalje drži na čekanju. Koji su nove akcije i sprema li se novi prosvjed, još uvijek nije jasno. Po svemu sudeći, Inicijativa se još neće predati i možemo očekivati nove akcije.

  Hrvatska može bolje
  Rezervirajte 16.6.2016. u 18h.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7103)

  Obrambeni Domovinski rat zasigurno nije bio građanski, a njegove pozitivne rezultate omeo je “građanski” sukob podzemlja oko prava na teritorij. Dok su branitelji ginuli za slobodnu Hrvatsku, najgore društveno i kriminalno podzemlje (uključujući registrirane džeparoše) provelo je novo porobljivanje i provelo širu pljačku od one koju spominjemo kao privatizacijsku. Uz sve te probleme, gramzivi domaći golje i protuhrvatska peta kolona formirali su otuđeni izrabljivački bankarski sektor, sve na razini nagodbe da država stranom kapitalu jamči dobit. “Samostalna Hrvatska” dopuštena je kao zemlja na kojoj će zaraditi svi lopovi ovog svijeta.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7103)

  nemojte biti oruđe u rukama onih koji znaju što rade a puna su im usta pravde, slobode, poštenja .....jao si ti ga narode izraelski/hrvatski ako proroke lažne slušaš, slijep si i u mraku hodaš, zar pogibao ti ne prijeti??????????

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2139)

  Oko 70% građana želi nove izbore, a ti 7103 piši lancune koliko ti drago.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7103) (Gost_8198)

  Dok su branitelji ginuli za slobodnu Hrvatsku, najgore društveno i kriminalno podzemlje (uključujući registrirane džeparoše) provelo je novo porobljivanje i provelo širu pljačku od one koju spominjemo kao privatizacijsku.


  ma koje podzemlje, koji džeparoši. naši vrli političari kojima se klicalo , koji su izabrani da vode ovu državu su opljačkali naše trude, našu dicu i buduća pokoljenja.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7466)

  Ej ti7103 ma ko je to opljčka ovu napačenu zemlju ? Žalosno ostavi Toksina on se dobra vjera čega se ti bojiš ma nek vladaju crni ,plavi ,crveni a nek bude pošteno al ajme je onome ko izgubi svoj obraz pa nisu crveni kako ih nazivaš učinili nered u zemlji ni da si vjernik domoljub nebi ovo Pisa ovo samo može pisat bolesna osoba jer večina Hrvata misli da smo izigrani i da se bore za svoje fotelje ne za nas a ti budu njihov sljedbenik pored zdravih očiju

  oko 2 godina prije
 • (Gost_1169)

  "Obrambeni Domovinski rat zasigurno nije bio građanski"

  Po čemu nije? Ili, po čemu je?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8652)

  mržnja i ništa drugo,jedino komesar komunistički su se tako ponašali, gledaj dugu mračnu noć, sluga beogradski može samo tako pisati, vi nemate ništa šta bi vam se uzelo, komunisti kolektiva sovhoz kolhoz

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8198)

  gledaj ti"dugu mračnu noć",a ja neću. da je tito živ vrdoljak bi isti film snimao kao što je i snimao sve ono drugo.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8652)

  'Kada je čovjekova duša duboko u paklu, njegovo će tijelo teško imati mir. Prije ili kasnije vrata će biti otvorena, a izopačenik će izaći u odvratnom ogrtaču groba.'

  oko 2 godina prije
 • (Gost_9019)

  16.6.2016.
  18h.

  oko 2 godina prije
 • 8652 - (Gost_5097)

  Odgovara: # 396357

  Stvarno imaš problema kad ti je MacKenzie pa napamet.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4148)

  Odgovara: # 396357

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8652)

  Ovog trena Karamarko je sam protiv ljevičarske mafije? A glupi hrvatski narod je slijep i jako, jako zaboravan.. Što kaže Zakon, zar pokušaj krađe ako ste u njemu uhvaćeni nije isto je što i sama krađa? Kako prolaze džepari?

  A zaboravili smo što se događalo 2012. i tijekom mandata Milanovića oko PlominC investicije iza koje je stajao zajedno s Čačićem a onda sam s Japanskim partnerima. I da Čačić nije stradao u Mađarskoj danas bi se PlominC dimio..

  Dakle cijela investicija je bila na silu gotovo sprovedena i trebala je stajati hrvatske građane 800 milijuna EUR, a nakon povratka Milanovića iz Japana 1 milijardu..................

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8198)

  jesi ti zaboravio sve ono do 2012

  oko 2 godina prije
 • (Gost_3193)

  8652 u kojoj št Ti sekti pravi Hrvat bez obzira na vjeru ovako suludi neče govorit koga zastupaš vjerovatno se bojiš da i ti ne dođeš pred toga u mantiji,iz tebe govori mržnja koliko je to ljevičara optuženo ,zatvoreno srami se i ajde se ispovidi ajde u našeg Don.Darija da te obrati u normalna čovjeka on je mlad neiskvaren,virujem da bi sa zadovoljstvom to ućinija.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8652)

  ljevičari ste vi ....., gledate samo svoje interese

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8652) (Gost_8198)

  a čije ti gledaš

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  "Zašto bi HDZ trebao poslušati savjete lijevo-jugoslavenskih komentatora?! Zar stvarno netko misli da im Jelena Lovrić želi dobro? Zašto Vaso odjednom valja Mostu, a zbog priče o diplomskom radu ne tako davno, nisu ga htjeli u Vladi?! Ljudi, ne dajte Karamarka - on nije slučajna meta! Milanović ga prezire, a Mesić pljuje – znači da čovjek vrijedi. Da mu je važnija dobrobit nacije nego fotelja, već je dokazao kada je odustao od premijerskog mjesta, nije stvar u “častohleplju” – nego u ideologiji."

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  Pogledajte o kakvim se ljudima za pravo radi u SDP-u i na što su oni sve spremni. Proanalizirajte ove činjenice pa pokušajte sami donijeti zaključak: 1.) Za vrijeme Milanovićeve vlade, donosi se odluka o napuštanju izvora nafte u Siriji, vrijednih 20 milijardu USD, temeljem koncesije koju je dobila INA zahvaljujući investiranju i pronalasku istih. Odluka onodricanju tih izvora donijeta je Milanovićeva vlada 23. veljače 2012. godine s takvom lakoćom kao da se radi o praznoj kutiji od bombona. Nitko od institucija hrvatske države nije po službenoj dužnosti postavio pitanje, kako to da smo se odrekli 20 milijardi USD vrijednosti odnosno vlasništva nad izvorima u Siriji, bez obzira što je tamo bjesnio rat?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  2.) Iza toga Milanovićeva vlada na čelu s Kotromanovićem rashoduje 3.000 tona hrvatskog teškog i lakog naoružanja i izvozi ga sa 75 aviona u 4 tjedna tijekom 2013. godine, noću sa zagrebačkom aerodroma Pleso. I to oružje završava u rukama sirisjkih pobunjenika, dakle direktno protiv Asada i legalno izabrane vlasti u Siriji koja je muku mučila s pobunjenicima. Zamislite, to vam je kao da je neka EU država naoružala srpske pobunjenike u Hrvatskoj usred najžeščeg rata.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  Nitko od institucija hrvatske države nije po službenoj dužnosti postavio pitanje, kako to da smo se odrekli 3.000 TONA funkcionalnog oružja, koje su platili krvlju hrvatski državljani? I da je Hrvatska po drugi puta naočigled svih - razoružana? 3.) Da bi sada Mesić nudio usluge pregova ss Asadom, nebi li se ti poklonjeni izvori ipak nekako vratili u nadležnost INA - MOL sada kada su ponovno u rukama Asada, jer štete po Hrvatsku su nesagledive. I što mislite što bi vi napravili da ste nakon svega na mjestu Asada protiv kojega je Milanovićeva vlada otvoreno stala?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  4.) Ali najtragičnije pitanje je, zašto su SDP i Račan 2003. godine prodali 25 % udjela INA-e Molu za 505 milijuna USD, a da u vrijednosti INA-e tada nije bila ukalkulirana vrijednost sirijskih izvora nafte po tadašnjoj cijeni u iznosu 23 milijardi USD? jutarnji list-komentari čitatetelja 11.06.2016-strah konzervativaca od ZM i SDP

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  citiram:Hrvatska je ušla u kaos puno prije smrti F. Tudjmana.
  Feudi su nastajali od samoga početka (1990.) a iza 1995. već su bili vrlo uočljivi.
  Tvrtke su namjerno uništavane kako bi ih podobni pojedinci kupili za sitniš.
  Iza toga sliedio je uviek isti scenarij: Radnici na ulicu, a "vlasnik" razprodaje nekretnine i zaradu stavlja u žep.
  I ono malo što su davali za "kupnju" bilo je iz "menažerskih kredita", koje oni nikada nisu vratili, ali zato smo mi sanirali te banke s 80 mlrd HRK, a potom ih prodali strancima za 5 mlrd HRK.
  Zato su menažerski ugovori ostali tajnima do današnjeg dana.
  Kada se uzme u obzir da su "menažeri" odreda bili bivši jugodirektori i pripadnici udbe, sve postaje jasnie.
  Kako izgleda uništenje uspješne izvozne visokotehnoložke tvrtke osjetio sam na
  vlastitoj koži.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  hkv.citiram-„...„dramatično stanje“, „dramatična kriza“, „potpuni kaos“,„nepostojanje vlade“, „sramota“ i slično su – instrumenti antifa medija i dijela javnosti koje oni kontroliraju, a mogu se svakodnevno čuti i vidjeti i to po tisuću puta na N1, na RTL-u, novoj TV, te na HTV-u kod povećega broja izvjestitelja i novinara. A to snažno pojačavaju i „analitičari“, uz korištenje „neutralnih agencija“ čiji rezultati istraživanja zorno ocrtavaju pravac
  djelovanja takve kampanje i njene – političke ciljeve.
  Svaki takav izraz već na dnevnoj osnovi potvrđuje „objektivnim istraživanjem“ Ipsos puls, a onda Bago, Šprajc, Ladišić ili Munižaba – objavljuju naciji i na temelju tih „saznanja“nastave pritiskati Mostovce i Hadezeovce. Pa tako u vrtlog koji ih vuče sve
  dublje ispod

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  i dalje-Zanimljivo je da se te riječi i izrazi nisu koristili kad je Grčić „popravljao softver“ godinu
  dana i kad je zbog toga prezadužena Hrvatska financirala Europsku Uniju iz
  skupo plaćenih kredita. Nisu se koristile kada je tisuće Arapa izbijalo iz
  kukuruzišta svjedočeći da Hrvatska ne kontrolira državnu granicu prema Srbiji,
  niti su se koristile kad su na vidjelo izbijale fotografije ministara u
  alkoholiziranom stanju na razularenim orgijama. Gdje je bila priča o kaosu kad
  je Hrvatska bila suočena s teškim financijskim malverzacijama u tzv.stečajnim
  nagodbama ili kad je policija mlatila branitelje u Crkvi, a pogotovo kad je
  svijet gledao Hitlerov znak na poljudskom stadionu prepoznajući preko njega
  fašizam koji je upravo tadašnja Vlada međunarodno promovirala kao bujajuću
  opasnost u Hrvatskoj, teško ogađujući – hrvatski narod

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  Nitko se nije uzbuđivao kad su se piloti katapultirali i na taj način svjedočili evidentan
  krah jedne komponente oružanih snaga, ministri vozali, ne u sukobu interesa,
  već pod debelim mitom uz ruske investitore i stotine takvih slučajeva.
  ... kaos proizveden radi spriječavanja kažnjavanja proizvođača „stabilnosti“ kakvu smo imali za Kukuriku vlasti.“

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8599)

  Komunisti uvijek vladaju prijevarom – i izdajom u redovima svojih demokratskih protivnika!

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8544)

  sramota je od članova hdz što nisu tako dosljedni kao ovi iz partije i projugosloveni, a sve im je da hdz, neznaju se borit niti za sebe,

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8544)

  SDP nikako ne može sastaviti Vladu – ako bude prijevremenih izbora i ako mu građani budu naklonjeni kao RTL.
  prof.dr.Matko Marušić citiram:
  To znači da upravo SDP građanima nudi trošak, bezvlašće, kaos, nestabilnost i krizu – kao rješenje današnje krize koju je izazvao Božo Petrov.
  Pitanja na koja mi nitko ne zna odgovoriti.
  a) Zašto je Petrov zapravo napao Karamarka? Najprije je rekao da će o Karamarkovu navodnom sukobu interesa čekati mišljenje Povjerenstva za ocjenu sukoba interesa i – ako bude kriv – tražiti njegovo odstupanje iz Vlade, a onda je nakon dva dana promijenio mišljenje i tražio, i traži, bezuvjetno Karamarkovo odstupanje.

  Njegov je potez doveo do destablizacije svega i svih ostalih. Zašto je on to učinio?

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4106)

  zato je hdz odmah nakon završetka rata procesuirao sve ratne profitere, pljačkaše tuđe imovine od kuća ,stanova, vikendica, brodova ,bijele tehnike ,elektronike do janjaca i teladi. zato je hdz odmah po završetku rata procesuirao sve one koji su ubijali dalje fronta po gradovima i selima di nije bilo ratnog djelovanja

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8215)

  koliko je radnika po svim poduzećima i svi koji su to mogli krali i za vrime tvoje jugoslavije uzimali bolovanja za faturete, branje trišanja, činili zla susidima, oficirima jna prodavali zemju kovali i u zvizde, kome si mora plaćat za dobit vriću cimenta, koje danas pipa mišice ljudima koji su dolazili kopat u kaštelima i rugali im se da su vlaji, ni vode im niste dali, samo guba ljudska može govorit o poštenju, sekretari partije vas j...., zaboravljate sve, kad ste bili vrli komunisti zašto ste se ispisali i heroji za vrime jugoslavije, lako je tad bilo komunist imaš jna udbu sve miliciju srpsku, odnija vas vrag kukavice, di su vam partijske knjižiuce, gubo kukavička krijete se iza starih partizana i komunista, šta je tad sirotinja narod zna osim borbe za preživljavanje, danas svi serete o demokraciji a nama disat niste dali

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8215)

  da se zna, oteto prokleto i mome narodu ako je uzeja tuđe, ono što mu ne pripada, lopov je lopov, tu nema spora radi istine, nema sriće u tuđemu

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8215) (Gost_4106)

  ne LAŽI ja sa vlaj i nikad niko to nije doživija.ovaj lopovluk opravdavaš izmišljotinama. navedi konkretni događaj

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8215) (Gost_2227)

  ako je bija takav postupak prema vlajima( možda i je netko tako postupa) zašto su vlaji dolazili kopat i služit u kaštela.zašto nisu kopali svoje, čuvali svoju stoku. divullje su bile pune vojske i oficira ma ja neznan koji je oficir onda kupova zemlju kad su dobivali stanove po splitu. neke su se kaštelanke udale za oficire, jedino je tako oficir moga dobit zemlju. ako ti znaš koji su to kupovali napiši,a ja znan u novome koji su se oženili. ipak si ga pretjera

  oko 2 godina prije
 • (Gost_8215) (Gost_7242)

  ako si bija u radošiću onda si vidija kakva je zemlja kako se moglo živit a nije. sičan se ka dite 50-ih godina kad su dolazili u donja kaštela momćići i curice za plijačinu i za kopanje, ispod lože u novome su ležali na onim bangadama kamenim, ojkali bi do k nebi zaspali. bolje su prošli oni koji su kod gazde mogli ležat na sijenu u štali. kasnije san neke viđala kako rade u jugovinila i partizana. kad se završija resnik cure su masovno dolazile čistit resnik prije useljenja.zašto su tako ostavili zagoru a nije da nije bilo zemlje.danas na splitskom pazaru kad se kupuje povrče i kad se pita oklen je sve se fale: primorski dolac, trolokve ,radošić ,prgomet,primorski dolac.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara