hren
 

PREMIJER U BANSKIM DVORIMA ODRŽAO KONFERENCIJU ZA MEDIJE.
-Karamarko i Petrov postali su preveliki teret za Vladu i Hrvatsku. Učinio sam sve da se njihovi odnosi poprave. Pozivam Karamarka i Petrova da se povuku - kazao je premijer i dodao da je to nacionalni interes. Nadam se da će donijeti odluke koje su u interesu države, kazao je premijer Orešković koji nije ostao odgovarati na novinarske upite.

Prije poziva dvojici potpredsjednika Vlade, Orešković je rekao i par riječi o jučerašnjoj situaciji oko hitne odgode sjednice, Kurikulumu i obveznicama.

-Prvo i osnovno ne dajem ostavku, niti sam to planirao. Tu sam za građane. Jučer sam imao hitan sastanak i zato nije bilo Vlade. Sastao sam se s ljudima iz SOA-e, ali o tome detaljnije ne mogu. Kurikularna reforma se nastavlja i nikada nije bila upitna. To je bila ključna reforma u našem nacionalnom programu reformi', rekao je Tihomir Orešković.

-Ova situcija ugrožava nacionalne interese. Ja sam odlučio i odgodio prodaju obveznica. Kad me Marić zvao, ja sam mu rekao da ne prodaje i da je to najbolje za državu, kazao je premijer.


KOMENTARI:

Stari Komentari (13)

 • (Gost_7137)

  A šta je petrica jamio, zašto obojica?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1941)

  ''Akcija prosvjed ''' počela je u atriju Ureda za kurikulum, baze su im bile u GONG-u i GOOD-u, potrošili su više od 100.000 kuna i na ulice izvukli 40-ak tisuća ljudi. Njihove baze bile su vrtovi, uredi i kafići, a svatko je imao svoju zadaću. Jedni su bili zaduženi za organizaciju, drugi za financije, treći za scenarij prosvjeda. ''onaj tko služi zlome, zli će ga stići''

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1941) (Gost_198)

  ''Akcija prosvjed ''' počela je u atriju Ureda za kurikulum, baze su im bile u GONG-u i GOOD-u, potrošili su više od 100.000 kuna i na ulice izvukli 40-ak tisuća ljudi. Njihove baze bile su vrtovi, uredi i kafići, a svatko je imao svoju zadaću. Jedni su bili zaduženi za organizaciju, drugi za financije, treći za scenarij prosvjeda.
  __________________
  Građanska, intelektualna Hrvatska je konačno progovorila i dokazala da se uz dobru organizaciju može kulturno i pristojno prosvjedovati sa vrlo malo financijskih sredstava. Nije bilo žderačine, lokanja, primitivnog vriđanja, prijetnji, ustaškog znakovlja,... a nije bilo ni tajnih financijera i huškača iz pozadine. Svijet izgleda ipak nije ravna ploča niti od dr. kanja rastu dlake na dlanovima.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1941)

  Najopasnije je kad znaš malo, a misliš da znaš puno.
  ‘Dok istina obuje cipele, laž je već obišla svijet’

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1771)

  1941, mislis li da si u pravu kad si uvjeren da tvoja zena misli da zna puno, a zna malo? Mozda ti znas malo?

  oko 4 godina prije
 • Gost_1941 (Gost_2168)

  O svinjarijama plavih samo u Kaštelima i onaj koji zna samo mali dio priče moga bi napisat knjigu deblju od enciklopedije ‘Dok istina obuje cipele, laž je već obišla svijet’, ipak, "pravda je spora, ali dostižna".

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1941)

  nekulturni komunisti razvlastili ste poslije rata ljude od života i vlasništva. kad ste se svi udružili protiv karamarka tada znači da nešto nije u redu, kome je stao na žulj ili misli

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1941)

  laku vam noć

  oko 4 godina prije
 • 1941 (Gost_7146)

  Tako su duzni i muzevi ljubiti svoje zene kao svoja tjelesa. Tko ljubi svoju zenu, sebe samoga ljubi.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4140)

  Gost_1941)
  nekulturni komunisti razvlastili ste poslije rata ljude od života i vlasništva. kad ste se svi udružili protiv karamarka tada znači da nešto nije u redu, kome je stao na žulj ili misli  po tvoju kako ti govoriš hrvatska je tribala pod komunistima bit pustinja , ali nije, izgradila se i šta je najvažnije slavonija nije iselila. sada pod svojom vlašću opljačkalo se sve šta se moglo i slavonija iseljava, iseljavaju intelektualci jer nemaju mista od ovih koji su sa falšim diplomama i koji su im zauzeli mista.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1833)

  zatucani i indoktrinirani pod okupacijom jugoslavije tuđeg eksperimenta, nasilnog skrojenog, što se i može očekivati, koje domoljublje kad ste nezreli, pisali su se pojedinci u nacionalnost kao jugosloveni?????????? eksperiment, hrvatska nije slomljena niti će od vas polupismeni biti ikad, vjerujte vi medijima i kupujte lidl Kaufland, tuđe prozvode jer su vam naši skupi, BMW Mercedes džipove i dižite kredite, i lupetajte

  oko 4 godina prije
 • (Gost_104)

  Još mi desni lopovi nisu odgovorili zašto petrica triba odstupit, i šta je on ukra??
  Kako vidim, njemu nije isplaćivana dividenda od ine, niti od koje druge naše ili jamljene firme.
  Zašto oba??
  Ima li hdz ijednog poštenog čovika da zamini ovog?Oće li hdz-ovci stat iza lopova ili iza nekog poštenijeg???
  Ako takvog uopće ima u toj stranci...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1171)

  "Ima li hdz ijednog poštenog čovika da zamini ovog?"

  To je oksimoron. Na žalost.

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul