hren
 

Prema pisanju HDZ-ovog portala, premijer Tihomir Orešković uskoro će podnijeti ostavku, međutim, izvori N1 to u potpunosti opovrgavaju. Nema ostavke, no obratit će se javnosti i prozvati Petrova i Karamarka. 

Portal Direktno.hr je, naime, objavio da njihovi "dobro obaviješteni medijski krugovi" navode kako premijer Tihomir Orešković, tijekom sljedeća 24 sata, namjerava održati vrlo dramatičan govor.

Međutim, to opovrgavaju i Sunčana Glavak i Stjepo Bartulica.

Naša reporterka Katarina Brečić navodi da joj je niz ministara i zastupnika koje je kontaktirala u četvrtak navečer kazao kako ne zna ništa o tome i kako ne vjeruje u takav scenarij. Premijer će zapravo, kako doznaje, u petak javno zaprijetiti Karamarku i Petrovu.

"Iz izvora bliskih premijeru, doznali smo da će sutra biti konferencija za medije o kojoj se spekuliralo, ali da neće podnijeti ostavku nego ćepremijer upozoriti Karamarka i Petrova, jer na ovaj način Vlada ne može funkcionirati", javila je naša reporterka u četvrtak navečer.

"Na jučerašnjoj kavi je Petrov tražio da sva trojica napuste vladu kako bi mogla funkcionirati koalicija Domoljubne koalicije i Mosta, no Karamarko je to odbio. Neslužbeno i službeno su demantirane informacije o ostavci Vlade", ponovila je.

Postignut je i dogovor oko ustavnog suda, također se neslužbeno doznaje.

"Dva su imena koja su smetala su Davorin Mlakar i Snježana Bagić, no i njih dvoje će biti potvrđeni, o čemu bi Sabor trebao glasati u petak", kaže Brečić.

U specijalnu emisiju N1 televizije u četvrtak navečer se javila i bivša premijerka Jadranka Kosor, koja je kazala da ni jedna garnitura nije ovoliko ponižavala hrvatske građane kao ova.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_2821)

  hrvatski prodani mediji..saznaju.. nesluzbeno..te sluzbeno..iz pouzdani..te ne pouzdani informacija..te od poznata..te ne poznata izvora..te ovog..te onog sugovornika..i na kraju..ime poznato redakciji..da posli kise dolazi sunce..a sve za porciju fazola..dno dna..i nitko ne odgovara..zato nam drzava i ljudi jesu u smecu.;)

  oko 2 godina prije
 • (Gost_7124)

  Daj oterajte tu hrvatsku građevinu u tri pm.

  oko 2 godina prije
 • (Gost_2336)

  Dosad smo bili pučanstvo, a sada građevine. Kako god, nayebali smo.

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara