hren
 

PROSVJEDUJE SE I U SPLITU
Danas će se u Splitu na Trgu Gaje Bulata ispred HNK u 18 sati održati prosvjed podrške cjelovitoj kurikularnoj reformi, a jednake akcije organiziraju se diljem Hrvatske. 

Detalji prosvjeda podrške koje navode organizatori

Budući da je iz razvoja događaja, nakon kojih je stručni tim za Cjelovitu kurikularnu reformu predvođen Borisom Jokićem zatražio razrješenje zbog pokušaja političkog preuzimanja stručnog procesa kurikularne reforme, razvidno da Vlada nije sposobna provoditi reforme, a da vladajuća saborska većina političkim pritiscima dodatno opstruira i ono što entuzijastični stručnjaci pokušavaju napraviti, vrijeme je da im pošaljemo poruku da su dobro obrazovanje, stručnost i ljudski resursi važni za budućnost Hrvatske!

Pridružite nam se na prosvjedu podrške cjelovitoj kurikularnoj reformi u srijedu 1. lipnja u 18 sati u Splitu (ispred HNK), a i u drugim gradovima ovisno o vašem angažmanu.

Osigurajmo djeci odrastanje u modernom, kvalitetno osmišljenom obrazovnom sustavu koji će im dati konkurentna znanja i vještine za život u 21. stoljeću. Podržimo cjelovitu kurikularnu reformu koju vodi dr. sc. Boris Jokić i tim stručnjakinja i stručnjaka, temeljenu na znanstvenim činjenicama.

U zemlji u kojoj se ni oko čega ne možemo dogovoriti, neka obrazovanje bude mjesto gdje će Hrvatska pokazati jedinstvo.

Najava za događaj objavljena je na Facebook stranici Hrvatska može bolje


KOMENTARI:

Stari Komentari (20)

 • (Gost_6139)

  Stav je da je prosvjed isključivo politički. Tko je ikad rekao da se reforma zaustavlja? A prosvjed je zbog navodnos stopiranja!? WTF???

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7088)

  "Stav je da je prosvjed isključivo politički. "
  Čiji je to stav, Hdz-ov, HSP-ov, Nedrkov, Markićkin ili Vaš ? Kome smeta pristojan građanski prosvjed, možda onima koji su do sada uporno huškali desničare koji su svako malo prosvjedovali, vriđali i pritili prethodnoj vlasti.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5148)

  Ne bojte se, neće bit ni šatora, ni čekićanja ni pepeljara i ostalog oružja iz arsenala miroljubive pronacionalne politike. Čak se neće tražit ukidanje tuđih prava, ka šta je isto slučaj kod navedenih.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2184)

  Koji je kriterij, koliko nas triba bit da bi prosvjed uspio, jesmo li dosta naš sedam i Tonkin ćuko?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3233)

  Ma doša bi al ova me kiša omela neznan oču li stićmoran zalivat pome.
  A oče li bit fažola?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2336)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5633)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5195)

  Niti jedna plinska boca, niti jedna uvreda. Nedrk i njegovo društvo neće proći. Ovo je Hrvatska budućnosti. Bravo Hrvati !

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4092)

  da li je itko od vas koji zastupate opciju a ili b, za ili protiv, mi ili oni, ste vidjeli što bi sutra trebala učiti naša djeca, unuci ili oni koji bi nam trebali osigurati mirnu mirovinu i njima slijedeći isto, tko bi normalan bio protiv normalnog i potrebnog društvu i njima samima, razvoja djece ili naših unuka. onaj tko zlorabi djecu da bi pokazao kako je moderan, odnosno tuđi sluga je žalosno.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4092)

  ja nisam kao neki mogao voditi svoju djecu po svijetu u ameriku, ili kupovati za vrijeme domovinskog rata tražiti po briselu auto, ljetovati na brijunima, hvaru o državnim novcima državnim avionom i novcima, helikoptere spuštat kad mi se digne, dionice kupovat, kredite dizat, o šaka jada vi koji branite zlo,

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1154)

  o čemu pričaš goste 4092 ? :o

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8148)

  Kakav "divan prosvjed" gdje se na zag.trgu okupilo tridesetak tisuća srbenda i jugoslavena,ja sam mislija da ih je i više uZagrebu.Još kad vidim da im je Mile serKekin guru jadna im majka.Mile im je posta glavni korektiv za politička,znanstvena i kulturna pitanja.Ma zamisli ti da jedan srbčić iz Tuzle drži predavanja svima u dHrvatskoj šta i kako bi trebalo biti ili izgledati .Malo morgen Mile, šta bi rekli tvoji šta su izgubili '95 no pasaran Mile.Iz Hrvatske odjaši i govno zajaši.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8148) (Gost_756)

  pucaš od muke, samo pucaj.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5148)

  "na zag.trgu okupilo tridesetak tisuća srbenda i jugoslavena,ja sam mislija da ih je i više uZagrebu.Još kad vidim da im je Mile serKekin guru jadna im majka."

  Fali ti tomson, josić, čondić? Bit će i toga. Na derneku u ćavoglavama. A ovo je građanski prosvjed, a ti si navika na seljačku bunu. Žalim slučaj.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8148) (Gost_1147)

  Kakav "divan prosvjed" gdje se na zag.trgu okupilo tridesetak tisuća srbenda i jugoslavena

  Najpristojniji i najkulturniji prosvjed od osamostaljenja do sada. Ako je stvarno prosvjedovalo "tridesetak tisuća srbenda i jugoslavena" bez ijedne uvrede, bez divljaluka, bez šovinizma, bez prijetnji, bez cajki, bez plina... svaka in čast. Očito je da su čak i te "srbende i jugoslaveni" neuspordivo pristojniji od velikih "domoljuba".

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8148)

  Ove šta si nabrojia(Thompson,Josić,Čondić) barem su Hrvati za razliku od vaših gostiju srpskih poturica ala Kekin,Prle,Mrle and company.Nije vrag da nemate nekoga od Hrvata da vas predstavlja i pjeva za na vašim skupovima.Uostalom kad su vam većina glasača srbi nije ni čudno ko vam pjeva

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5134)

  8148.. ne tribaš se toliko pinit.. ko tebi brani prosvjedovat.. odvidaj doma plinsku bocu.. pa ajde na trg arlaukat i pritit.. a kuvat možeš i na struju ..

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8148)

  Ma da znaš da neću moć zaspat radi ovoga vašega prosvjeda.Kolko mi je pjena na ustima morat ću popit jednu kamilicu da se smirim.Hebe se mene za vas i vaš kurikulum,moja su dica završila školu,samo eto primjećujem kako na svim skupovima glavni gosti su vam srbče Mile Kekin i Let 3.Di su vam Hrvati.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3122)

  Odgovara: # 395587

  Oli si zaboravija šta ti je Kolinda rekla: "Srbi koji žive u Hrvatskoj za mene su Hrvati".

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1145)

  "Ove šta si nabrojia(Thompson,Josić,Čondić) barem su Hrvati za razliku od vaših gostiju srpskih poturica..."

  Pa to i govorin: žalost je ako je cvijet hrvatstva tako zaosta, divlji i primitivan.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara