PRIOPĆENJE IZ HRVATSKIH AUTOCESTA    
Pred nadolazeći blagdan Tijelova, u periodu od 25.05. do 29.05.2016. godine, očekuje se pojačani promet na autocestama prema Slavoniji, Dalmaciji i Primorju.

Pojačani promet očekuje se od srijede, 25.05.2016., u prijepodnevnim satima na autocesti  A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, dok se u popodnevnim satima očekuje i na autocestama  A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb.  Na naplatnim postajama  Lučko, Zagreb-istok, Sveta Helena i Bregana zbog povećanog priljeva vozila moguća su kraća čekanja ili eventualni zastoji. 

Zbog očekivanog pojačanog prometa tijekom blagdana Tijelova, svi radovi na autocestama  A1, A3, A4, A5, A6 i A7 biti će prekinuti u periodu od 25.05.2016.godine do 30.05.2016.godine te će se promet pustiti u punom profilu autoceste. Unatoč prohodnosti, molimo vozače na pojačani oprez .

Kako bi se  informirali  i na vrijeme isplanirali svoje putovanje ili u slučaju izvanredne situacije  na autocesti odabrali  alternativni pravac putovanja, molimo korisnike da prije putovanja provjere stanje na cestama na našoj web stranici www.hac.hr ili www.hak.hr .

U slučaju izvanrednih situacija u prometu  korisnike ćemo o stanju na autocestama obavještavati putem prometnog servisa HAK-a i radio postaja, stoga je važno uključiti radioprijamnik  u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS). Sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800-0422 ili 0800-0111.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij