hren
 

Kandidati koji dobiju posao, mogu očekivati Švicarski ugovor o radu.

Švicarska kompanije turističkih riječnih brodova Viking River Cruises raspisuje natječaj za rad na riječnim brodovima koji plove Europom.

Kandidati koji dobiju posao, mogu očekivati Švicarski ugovor o radu koji zaposlenima osigurava: plaću i napojnice, mirovinski fond, zdravstveno osiguranje, dječji dodatak, dva mjeseca rada, i dva tjedna plaćenog godišnjeg odmora.

Otvorene su pozicije za sobar/icu, kuhara, pomoćnog radnika i konobar/icu. Ovisno o zanimanju, plaće se kreću od 1.150 do 2.300 eura, uz minimalne napojnice od 600 eura.

Izvor: Poslovni.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_8115)

  dok god bogati .. mogu vise platiti nego siromasni .. bogati ce biti jos bogatiji siromasni ce iseljavati i postati jos siromasniji.. uvik isto u krug..nista nova..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3132)

  E da oće i ovi naši kapitalisti se odnosit prema radniku približno kako se i vani odnose prema radnicima, ne bi naši vridni ljudi odlazili tolikom broju vani

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8181)

  vrime normalni i uljudjeni kapitalisti i seljaki je zamrlo..i zaledilo 45..u jasenovcu i na bleiburgu..cekaj da se zamrzivaci u glavama..odlede..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1099)

  "dok god bogati .. mogu vise platiti nego siromasni .. bogati ce biti jos bogatiji siromasni ce iseljavati i postati jos siromasniji.. uvik isto u krug..nista nova."

  Pročitaj članak: "Gazde u šoku: Sezonci nas ucjenjuju i traže veće plaće!", p aće ti bit jasno koja su gowna naši ljudi. I zato podržavam iseljavanje.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara