hren
 

Danas je službeno otvoren 1. Međunarodni sajam inovacija INTER INNOVATION 2016 koji će se održavati do 8. svibnja u hotelu Medena kod Trogira.

Cilj ovog sajma je na jednom mjestu okupiti sve one koji se bave novim tehnologijama i inovacijama te predstaviti njihova dostignuća kao i put koji je potrebno prijeći da se dobra ideja pretvori u gotov proizvod koji bi svojom inventivnom razinom i posebnošću mogao konkurirati na tržištu što će ujedno biti i kriterij odabira inovacija.

Dr.sc. Nenad Končar, predsjednik Uprave Brodotrogira d.d. i Hotela Medena d.d. službeno je otvorio sajam i istaknuo važnost ovakvih događanja:
"Na ovakvim sajmovima svatko može pokazati svoju kreativnost i inovativnost. A na mladima svijet ostaje i na njima je da naprave što više inovacija, treba ih poticati" te je nadodao kako je ovo prvi takav sajam na ovom području", kazao je između ostalog Končar.

Među izlagačima iz Hrvatske, našli su se i više puta nagrađivani inovatori iz susjedne Bosne i Hercegovine, a za vrijeme trajanja sajma stručna komisija će na kraju odabrati tri najbolje inovacije koje će biti i nagrađene.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_4678)

    jel se dili fažol

    oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij