hren
 

CERTIFIKAT POSLODAVAC PARTNER
Još jednom CEMEX je ponio priznanje za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima, certifikat Poslodavac Partner. Ova tvrtka iz godine u godinu u procesu recertificiranja ostvaruje sve bolje rezultate te je ove godine osvojio izvrsnih 98% mogućih bodova što ga svrstava u sam vrh kompanija u Hrvatskoj po kvaliteti strateškog upravljanja zaposlenicima.

U CEMEX-u je ostvarena transparentna povezanost sustava procjene radne uspješnosti sa sustavom nagrađivanja te sa strategijom i razvojem zaposlenika. Individualni ciljevi radnika proizlaze iz poslovnih ciljeva tvrtke, a razvojni planovi definiraju se na temelju jaza između postojeće i željene razine kompetencija, poslovnih potreba tvrtke i karijernih ciljeva samih zaposlenika.

Predsjednik Uprave CEMEX-a, Trpimir Renić te Direktor ljudskih resursa, Ivan Bartulović, primili su Certifikat od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.
„Zahvaljujući našem stručnom timu i njihovom predanom radu te našem poimanju ljudi kao najvažnijeg resursa koje kompanija može imati, CEMEX je iz godine u godinu prepoznat kao poželjan poslodavac. Sretan sam što je naš trud uložen u ostvarivanje izvrsnih radnih uvjeta prepoznat i ove godine te nagrađen ovim važnim certifikatom. On nam je svake godine iznova poticaj da nastavimo s ulaganjem u naš najvrjedniji kapital – naše ljude“, rekao je ovom prigodom predsjednik Uprave CEMEX Hrvatska Trpimir Renić.
 „Kad smo prije devet godina primili prvi certifikat Poslodavac Partner, bili smo u samom začetku stvaranja strateškog pristupa ljudskim resursima u našoj tvrtki. Učili smo i trudili se stvoriti standard upravljanja surađujući s kolegama diljem naše grupe i preuzimajući CEMEX-ovu dobru praksu. Danas smo ponosni jer ne samo da smo dostigli one ciljeve koji su još prije samo nekoliko godina djelovali nedostižni, već i zato što smo u određenim segmentima postavili i nove standarde te redefinirali poimanje strateškog pristupa upravljanju ljudskim resursima. Ovaj certifikat je rezultat napora uloženih u unapređenje liderstva u ljudskim resursima, kao i jasne strategije tvrtke koja želi i uspijeva biti „korak ispred“,  izjavio je Ivan Bartulović, Direktor ljudskih resursa CEMEX Hrvatska.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_2809)

  lako se pametovati..medju seljanima i siromasima..;)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3715)

  "Upravljanje zaposlenicima". Jako lijepo sročeno. Tako da zaposlenici znaju na čemu su, tj. kakvo je mišljenje Uprave i menađera koji žive upravo od tog upravljanja. Ovakav izraz koristili su robovlasnici.
  Certifikat je izdala agencija za posredovanje u zapošljavanju. Ima li ikakvu vrijednost osim što se papir može reciklirati.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5314)

  A oli se nisu prodali? I radnici su na papiru ka i najbolje razzvijene tehnologije. Sve štima. A di je slika direktora?
  :p

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7978)

  Otiša je u Mađarsku tj. Njemačku 
u Heidelberg Cementa

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij