hren
 

SAŽETAK U PROTEKLA 24 SATA
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježeno je dva oštećenja tuđe stvari, jedna teška krađa (provala u vikend kuću) i pet krađa. 

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa na području PU Splitsko-dalmatinske u protekla 24 sata zabilježeno je ukupno sedam prometnih nesreća, od čega šest sa povrijeđenim osobama, te jedna prometna nesreća bez ozlijeđenih osoba.

Prometna nesreća na A1

Dana 03.04.2016.g., oko 08.10 sati u mjestu Šestanovac, predio Krželji na A1 u pravcu Šestanovac-Vrgorac, a na 418 kilometru dogodila se prometna nesreća prevrtanje kombi vozila u kojem su četiri osobe povrijeđene, u tijeku očevid.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Imotski su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je jučer ujutro, u ugostiteljskom objektu u Imotskom, oštrim predmetom lakše ozlijedio 22-godišnjaka. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Teška tjelesna ozljeda" u pokušaju.

Teška krađa

U vremenu od 25.02.2016 do 02.04.2016.g.,u Seget Vranjici, NN je počinio provalnu krađu u vikend kuću odakle je otuđio TV , DVD i tri  umjetničke slike. Šteta 12,500Kn.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_7907)

    otuđio TV , DVD i tri umjetničke slike. Šteta 12,500Kn.


    tri umjetničke slike?

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara