hren
 

JOŠ 4 GODINE NA ČELU SDP-a
Zoran Milanović, kojega su članovi SDP-a u subotu potvrdili kao predsjednika stranke i u iduće četiri godine, izjavio je kako se varaju oni koji misle da je žestoka unutarstranačka kampanja naštetila stranci.

Pred medije su u sjedištu SDP-a na Iblerovom trgu izašli zajedno Zlatko Komadina i Milanović. “Mi nismo monolit, jer njega kad ga udariš da se pretvori u prah. Mi smo stijena – primorska, dalmatinska – ako odbiješ komadić, ostane stijena, ostaje ono zdravo i jako”, kazao je Milanović i ustvrdio: “Živio SDP, živjela Hrvatska”.

Varaju se oni koji misle da je žestoka unutarstranačka kampanja naštetila stranci, rekao je Milanović.

‘Varaju se oni koji misle da nas je ovo oslabilo’

Uvjeren je da je izborima za stranačkog predsjednika SDP pokazao da je moderna, progresivna i otporna europska stranka koja zastupa univerzalne, ali i tradicionalne vrijednosti.

“Podijelili se nismo jer kod nas, kada su vrijednosti i politike u pitanju, razlike ima jako malo. Ima ih, ali jako malo”, kazao je Milanović te dodao kako su unutarstranački izbori bili “samo održavanje mišićnog i mentalnog tonusa za borbu za vlast u Hrvatskoj, ali poštenu, demokratsku vlast kako bi se vratili tamo gdje smo ostavili ‘Hrvatsku koja raste'”.

‘Dva kandidata, ali samo jedan SDP’

Zajedno s Milanovićem pred novinare i članove je izišao i njegov protukandidat Zlatko Komadina, koji mu je čestitao na pobjedi, ponovivši kako su u kampanji bila dva kandidata, ali samo jedan SDP.

“Žao mi je što članice i članovi nisu izabrali promjene, ali njihova se volja mora poštovati”, kazao je Komadina i dodao kako je Milanović izbore dobio pošteno.

Iako je tako bilo najavljeno, Središnja izborna komisija još nije objavila privremene neslužbene rezultate izbora za ptredsjednika SDP-a, na kojima su pravo glasa imali svi članovi stranke, a po neslužbenim informacijama odazvalo ih se nešto više od polovice.

Izvor: Net.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (20)

 • (Gost_5145)

  čestitke milanoviću na pobjedi. bar ne glumi ka ostali.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9240)

  Cestitke Milanovicu na pobijedi, ali i Komadini na kvalitetnoj borbi i fer drzanju

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4115)

  Sad je Milanović dobar, a prije 2-3 dana javno ste davali podršku Komadu

  oko 3 godina prije
 • SDP=HDZ (Gost_6169)

  I znači opet ništa od Kaštela. Ne šljivi nas vlast, ne šljivi oporba

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5145)

  od 90-e u kaštelima je hdz .šta se žalite

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1194)

  To Zorane,Kambelovac je uza te,pravi kambelovčani su uvik bili livo orijentirani.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5206)

  Šta će sad Matko Kuzmanić? U koju mišju rupu će se sakrit?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8122)

  hdz..moze..odahnuti..mali mirko ce biti..i sljedece cetiri godine..na celu kolone..zato..zivia nam mali mirko..vjecni gubitnik..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7763)

  Odgovara: # 390701

  mali mirko je diplomira pravo ka izvrstan student.. a mali marko povijest je studirao deset godina. Da bi završio fakultet navodno se služio raznim muljažama.. zato je mali marko biža od tv sučeljavanja sa malin mirkom.. jer malome mirku nije dorasta intelektualno.. još nije uspija naučit ni onih pet točaka prnjavorskog programa..

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5507)

  (Gost_5206) Šta će sad Matko Kuzmanić? U koju mišju rupu će se sakrit?

  Takve stvari se jednostavno rješavaju. Raspustit gradsku organizaciju SDP-a Kaštela pa sve iz početka.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2270)

  mali mirko..je sin..partijasa..i sva su mu vrata bila otvorena..a dobro je koristia..kamenjarsku funcutariju i glumu..uspjeh mu je bia zagarantiran..u jednoumlju..pa ga jezelia tako..strasno..primijeniti..i u visestranacju..za umrit od smija..VANKA..na slobodnu trzistu bi cistia wc..ili radia u mc donalda..ka i velika vecina..prebjega i lojalni..kadrova..dr..mr..pr..nesposobni tovara..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_2333)

  Odgovara: # 390713

  2270
  Ajde napiši šta ti radiš u Njemačkoj, čistiš li i ti kondute kad si tako iskompleksiran i prepun mržnje i predrasuda prema obrazovanim osobama. Kompleks niže vrijednosti strašna je stvar.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7907)

  uspjeh mu je bia zagarantiran..u jednoumlju..pa ga jezelia tako..strasno..

  di je on bija u jednoumlju?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8129)

  i sta je najgore..toliko su vas dresirali..da ih jos i branite..a svojim znanjem..su vas i unuke zaduzili i ucinili robljem..vise vridi posteni baustelac..vani..nego svi vi i ti vasi fakultetski..lopovi i lazljivci,,svih balkanski politicki boja..sramite se..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8129)

  lose im je..a ti stoko..nepismena..krepaji..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8129)

  Švicarska tvrtka Vanjke Špiljka samo na ugovorima s Vladom SAD-a, isporuci nafte za Kosovo, od 2007. do 2011., uprihodila je preko 41 milijun dolara * Švicarsko predstavništvo Ine poslovalo je na istoj adresi u Zürichu na kojoj je sada sjedište Špiljkovog Mitana * Špiljak je prvi otkrio porezni raj, njegov zagrebački Mitan bio je podružnica Mitan Internationala s Britanskih Djevičanskih Otoka. Naravno, na ovim prostorima ulazak u taj krug bogataša podrazumijeva da ste sin ili član obitelji političkog moćnika (u pravilu iz komunističke ere) ili dio gospodarsko-obavještajne elite etablirane od tih vremena. Dokazuje to i slučaj Vanjke Špiljak, sina komunističkog moćnika, pokojnog Mike Špiljka....a di su drugi razni koncari..strokovi itd..a to je za malog mirka i njegovu inteligenciju..neostvareni san..pa se zadovoljava..frustrirajuci i glumeci facu po hr..heba vas on i partija..ili partije..svejedno..eto ukralo 250000 € i 2 kila zlata iz ..pol.centrale..ha..ha..ha..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5267)

  bravo 2270:D

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4232)

  Odgovara: # 390740

  "Najljući hrvatski nacionalisti, kada god dođu na vlast, vode zemlju tako da se mirne duše može reći kako je ona pod stranom okupacijom. Tako je, uostalom, bilo i s NDH."

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7939)

  Herr Slavonac-yugoschwabe 8129, jesi li opet priskočija terapiju. Brzo popij one male njemačke antipsychotike, tabletice-smijalice.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8185)

  7939 ne pojmim..kako netko moze .. zivit u kastelima a biti mlad..posten..radin..imati ambicija..zivotni cilj..zato..revi tovare..revi..;)

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara